libor píše:Tak radost... ono je to tvoje věc, jestli si chceš do obýváku postavit kus podvozku... na druhou stranu, když se celou dobu tak drbeš s přesností jako na klavírní lak, byl by to hřích napatlat Warnexem - tyhle rapatice se dávají právě proto, že to skryje kdejaký hrb. Jinak s Warnexem jsem nikdy nepracoval, ale předpokládám, že to bude podobná práce jako s Body nebo Wurthem - nemám strach, že ty bys to nezvládl.
Ale každému se líbí asi něco jiného.
Taky ještě máš čas přemýšlet, jestli to má být černé.
No černá určitě ... imitace dýhy ne ... ale lak. Ale když jsem tak koukal po PA výtvorech ošetřených Warnexem, nějak mi začalo připadat, že pro bednaře od bigbeatu OK (tam je výhodou jeho obrovská odolnost proti oděru ...), ale jak píšeš - obývák je obývák ... i když náš obývák je všechno, jen ne takovej ten sterilní obývák, kam se člověk bojí sednout, natož aby tam udělal bordel ... jak známo, je to i moje pracovna a dílna - hrubé věci v kuchyni, ale běžné prasení => obyvák ...
Děti zatím ještě stále využívají služeb mama-hotelu, takže extra pracovna zatím nehrozí ...
Nicméně fakt nechám finále povrchovky na profi truhlářovi = lakýrník (má to integrované ...

. Mně úplně stačí, že jsem od truhláře sklidil uznání za kvalitu prací na skeletech až doteď

Toho si cením

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.