Já bych do toho šel, ale v tuto chvíli ještě váhám, zda nejít do SUMIKO ... je sice dražší, ale s Cambridge 651P si skvěle rozumí - Mirek ji používá a Libor to u něj slyšel ... Samozřejmě ta relativně levná Denonka DL-110 mě láká ... možná ji tady nejdřív se Seikem vyzkouším na mém P1101 raménku, páč je fakt, že vložky si musí rozumět hlavně s raménkem (rezonance atd.) ...TheLastUnicorn píše:Já mám otázku...
Kde tedy koupíme přenosky Denon? Nebo tedy...kdo všechno míní kupovat DL-110 a kde to míní kupovat? Nějaká hromadka by možná nebyla od věci a třeba by se povedlo z prodejce vypáčit i lepší cenu...Já musím stejně koupit novou přenosku, tak by mi to ulehčilo rozhodování.
Koupit obě - to bych se bál asi defenestrace ... těch výdajů teď bylo moc ... (L-410, CA 651P, ne zrovna levné kondíky do Luxmana, 2 ks GX-630DB ..., NABy, náhradní díly GX, ... a vše kolem stavby reprobeden včetně nářadí ... ) ... až jsem se toho součtu lekl, jak to tu píšu ...

Ale do nějaké asi půjdu - buď DL-110 nebo Sumiko BP2 ... ale vidím to tak 7-14 dní rozhodovačka (a testovačka). A když už, tak hromadka by se asi vyplatila - pokud na to strašně nespěcháš ...