Zajímavosti z Aukra, Ebay, atd.
Re: Zajímavosti z Aukra, Ebay, inzerce...
Tak tos mi ji moh vzít... mám tu jednu nekompletní, poskládal bych si z nich jednu...
BTW: Dnes jsem domů dosmýkal plotter Aritma 0516 (pamatujete někdo?), Tesla Dominant 1039A, a rádio Mikrofona z roku 1946, ale to je špinavé jako by leželo někde v uhláku...
BTW: Dnes jsem domů dosmýkal plotter Aritma 0516 (pamatujete někdo?), Tesla Dominant 1039A, a rádio Mikrofona z roku 1946, ale to je špinavé jako by leželo někde v uhláku...
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Auto bylo v té chvíli asi 1 km odtamtud ... uvažoval jsem o tom ...libor píše:Tak tos mi ji moh vzít... mám tu jednu nekompletní, poskládal bych si z nich jednu...
BTW: a nač Ti to bude, když už budeš používat jen REVOXe ?

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
-
Už jsem to komentoval na RM...předpokládám, že za to nějakej blázen zas vysolí min. pětku.S499.1023 píše:Pro blázny: http://elektro.bazos.cz/inzerat/2781304 ... balena.php. Kolik tipujete, že za to někdo vyplivne?
Já jsem to nechtěl koupit, jen jsem to sledoval, nakonec to šlo za necelé pětikilo, což mě překvapilo, čekal jsem víc, vzhledem k tomu, co jsou lidi schopní dát peněz za kdejakej krám... Jinak máš pravdu, v tom HS to šásko není vůbec špatný, naopak 

-
Aukro? Pokud tam není napsáno TESLA, tak je to bezcenný...jsem se něco nasmál, když jsem tam koupil Luxman L-200 ve velmi pěkným stavu za 1150Kč...a pár aukcí dál se vydražila Tesla AZS217 za víc než 1500Kč. 

Na Oukru je opět Tape Selector od Sony. Cena se od koruny už vyšplhala jako kdyby k tomu byly i ty tři magneťáky...

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To víš - dle písma svatého ... " ... blahoslavení jsou chudí duchem ..." Takové prachy nemůže za takovou pí... snad normální člověk dát. Ledaže by ty prachy přehazoval vidlema ...libor píše:Na Oukru je opět Tape Selector od Sony. Cena se od koruny už vyšplhala jako kdyby k tomu byly i ty tři magneťáky...![]()

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
-
Proboha...za tohle se dá koupit velmi slušný zesilovač... 

Sleduju a slintám http://aukro.cz/revox-b790-tangencialni ... 54858.html Jsem zvědav za jkolik půjde, nějakou představu kolik tam hodím mám, ale bojím se, že to bude málo... Ne že mi to někdo vyfouknete! 

Vzhledem k té závadě tam mrsknu o něco míň