Já myslím, že to Jirka určitě viděl ...
klikněte na link: ugly
Co dodat? Hříchy mládí

Celé je to bez finálních věcí popsáno v správné rubrice ...
viewtopic.php?f=6&t=20
takže jen rekapitulace a doplnění - kdy, jak a proč se narodila ta ošklivost:
Jak jsem psal, bolo mi 23 a s minimálním vercajkem jsem na studentské koleji vyrobil gramofon. Do horního panelu se zalepily hlavičky šroubů s tím, že se to překryje tehdy populární německou tapetou DC-fix.
Tehdy mne ten vzhled jako mlaďocha rozhodně netrápil: hlavně, že bylo na koleji z čeho hrát na mejdanech i jindy ... Nicméně, chyby tam byly:
1) na bocích jsem tapetu při uhlazování zbytečně moc natáhl a ona se pak v teple studentského pokoje po čase smrskla zpátky
2) zbytek byl OK, jenže když jsem po několika letech potřeboval demotovat mechanismus, protože jsem chtěl na vršek dát kovový panel a trochu to dole upravit, musel jsem v místech hlaviček šroubů tapetu nahoře
proříznout ... proto ty díry.
3) pak přišla CD a nějak jsem neměl čas ani chuť se s tím kartáčovaným panelem párat. Tak to zůstalo tak ...
4) před nedávnem jsem se rozhodl, že udělám modernizaci: demontoval jsem to, co mělo smysl, t.j. ten parádní talíř a raménko P1101. A zbytek už je známý a popsaný v uvedeném vláknu - kombinací nejlepších
vlastností z NC440 a NC450 + přidané díly vznikl projekt PS4500 vedle tangenciálního Revoxe:
Následně se ještě plánuje zpětnovazební stabilizace otáček s využitím těch frézovaných stroboskopických drážek na boku talíře ...
A definitivně bydlí v audiocentru:

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.