a na Laxiku a měli jsme i Vltavu a Větrník .........
Jo vlastně ty koncerty.
Cca rok 82 a v Liberci v Liďákách byli Progres 2 a hráli Třetí knihu. Plnej sál SEDÍCÍCH Mániček a byl svátek. Taky v Častolovicích v leťáku cca 84 Citroni a Radegast dost nostalgie.
V současný době je koncertů habakuk ALE nevím jestli to je jenom moje sugesce ale před každým koncertem se děsím toho co mě čeká

Pro vysvětlení průřez toho co jsem viděl a hlavně SLYŠEL je to pouze můj názor který nechci nikomu vnucovat jsou to starý kapely který mám naposlouchaný z desek vím živák je živák ale přesto by to mělo šlapat nééé.
Nazareth vše neskutečně ztvrdlý a přeřvaný. Olympic perfektní. Říha bend (Katapult) viděl jsem už jenom Říhu písně ztvrdlý zvuk super.Suzi Quatro loužička naprosto dokonalý když jsm zavřel voči poslochal jsem desku. Smokie perfektní. Tři sestry super..... Teď naposled Def Leppard vyhozený prachy přeřvaný tak že to občas jenom hučelo to skoro vždy stojím u zvukaře jejich "zvukař" měl celej koncert sluchátka na palici takže neslyšel která bije.Takže mám obavy jít další koncert Kiss Judas