Libor-audiotechnika aktuality :-)
Re: Libor-audiotechnika aktuality :-)
Taky čtu D-fense, celkem pravidelně, ale z ostatních autorů si taky vybírám... D-f píše vtipně, má dobré postřehy a názory např. ohledně zbraní, politiky... ale co si koupil Alfu a VW group povýšil na stělesněné zlo, o hodně příček u mě klesnul 

-
Já viděl ve Světe Motorů test, kde protti sobě postavili Superb z roku 2010 1.4TSI a Mercedes 124 200E z roku 1990. Mercedes byl hbitější (líp držel stopu v zatáčce) a měl lepší brzdy. Hlučnost stejná...dynamický vlastnosti, spotřeba a emise byly samozřejmě lepší u superbu (i když tedy sprint na 100km/h a maximálka byly skoro stejný)...

Tak objem nenahradíš, to je jasný. Zajímavý jsou ty brzdy, škodovky mají všeobecně jedovatý brzdy...
-
To brzdění nebylo ani tak o brzdách, jako o vyvážení. W124 má maličký kotouče bez chlazení, ale díky vyvážení, které je téměř 50:50 zabírají okamžitě i zadky a to je pak na brzdný dráze znát. Zazdní brzdy pak natolik pomůžou i předku, že není třeba obrovských kotoučů a i ty obyčejský fungují dlouho bez toho, aby se zvlnily, nebo sedřeli.
Pokud se mi povede to najít a naskenovat, tak ten test sem někde hodím...pokud nebude mít nikdo nic proti.
Ono je jasný, že co se týče ovladatelnosti, komfortu atd. je to novější auto lepší...ale cílem bylo ukázat, že ne zas tak o moc a jak byla W124 na svou dobu pokroková i přes to, že dnes už je to jen starý šrot pro cikorky...

Ono je jasný, že co se týče ovladatelnosti, komfortu atd. je to novější auto lepší...ale cílem bylo ukázat, že ne zas tak o moc a jak byla W124 na svou dobu pokroková i přes to, že dnes už je to jen starý šrot pro cikorky...

Jestli to najdeš, určitě to sem dej, je to zajímavé.
-
Jj, pohledám to. 

U mně na stránkách čtyři nové stroje:
Receiver VIDEOTON PROMETHEUS RA5350S - ten zvuk! Překvapil!
Počítač ATARI 520STFM - kdo si ještě vzpomene?
Magnetofon PHILIPS N4504 - tříhlavý třímotorový třírychlostní ...
Magnetofon SONY TC-377- ten nejhezčí magnetofon ve vesmíru (ve své třídě pochopitelně)
Receiver VIDEOTON PROMETHEUS RA5350S - ten zvuk! Překvapil!

Počítač ATARI 520STFM - kdo si ještě vzpomene?

Magnetofon PHILIPS N4504 - tříhlavý třímotorový třírychlostní ...
Magnetofon SONY TC-377- ten nejhezčí magnetofon ve vesmíru (ve své třídě pochopitelně)

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
BTW: Opravil jsem Ti překlep v adrese v nadpisu ... U mě na stránkách ... A ten link byl chybně http://www.audiotechnika.blog.cz ----> správně http://audiotechnika.blog.czlibor píše:U mě na stránkách ...
To www v názvu Tvé domény není a tudíž prohlížeče zmateně čekaly od DNS serverů výsledek. Což ve finále vyrobilo zpožděné otevírání ...
Když to zadáš správně, odpověď naskočí skoro hned ...

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Měl bych dotaz na TheLastUnicorn. Co si mám představit pod názvem Tesla B73 "MKII"? 

Na to ti odpovím i já
Představ si obyčejnou ošklivou B73 zvenku. Ale když ji otevřeš, vypadá nějak TAKHLE. Na oboustranných plošňácích udělaná komplet nová elektronika s nízkošumovými operáky atd atd... to se musí vidět naživo... TLU ti řekne více.