Zajímavosti z Aukra, Ebay, atd.
-
Re: Zajímavosti z Aukra, Ebay, atd.
Je trošku odrbaný, ale cena moc hezká...pro někoho, kdo si to umí vyčistit, seřídit a nejde mu o TOP optiku to bude dobrej kauf. Kdybych neměl mou 620-ku, tak to asi i koupím.
Počítat s výměnou přítlačné kladky, přepínače reverzu u záznamových + snímacích zesilovačů a samozřejmě tranzistorů.
Počítat s výměnou přítlačné kladky, přepínače reverzu u záznamových + snímacích zesilovačů a samozřejmě tranzistorů.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A ještě pozor na jednu věc ... ta fotka v jeho případě nemusí být od tohoto zařízení ... sice to v mém případě mohla být výjimka,TheLastUnicorn píše:Je trošku odrbaný, ale cena moc hezká...pro někoho, kdo si to umí vyčistit, seřídit a nejde mu o TOP optiku to bude dobrej kauf. Kdybych neměl mou 620-ku, tak to asi i koupím.
ale jistý bych si nebyl. Viz ta aféra s GX-630DB s proraženou zadní stěnou a fotkami z jiného kusu z Ruska ...
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
-
Petr. : Jo, je tam samozřejmě to riziko...je to překupník a už to jednou udělal.
Igor: Ale čo sa týka techniky, tak bol ten Tvoj N4520 super. Čo sa nedalo povedať o kusoch, ktoré som mal dovtedy doma - tie boli síce opticky krásne, technicky za Tvojim zaostávali.
Igor: Ale čo sa týka techniky, tak bol ten Tvoj N4520 super. Čo sa nedalo povedať o kusoch, ktoré som mal dovtedy doma - tie boli síce opticky krásne, technicky za Tvojim zaostávali.
-
Tvoj bol od Štofíka?
-
Tak to už je vážne...to už máme dve rovnaké skúsenosti...a to len v partii niekoľkých ľudí.
Ta fotka je "vypozicana" od jedneho holandskeho predajcu na ebay.de....predaval to cca pred mesiacom.Petr.116 píše:A ještě pozor na jednu věc ... ta fotka v jeho případě nemusí být od tohoto zařízení ... sice to v mém případě mohla být výjimka,TheLastUnicorn píše:Je trošku odrbaný, ale cena moc hezká...pro někoho, kdo si to umí vyčistit, seřídit a nejde mu o TOP optiku to bude dobrej kauf. Kdybych neměl mou 620-ku, tak to asi i koupím.
ale jistý bych si nebyl. Viz ta aféra s GX-630DB s proraženou zadní stěnou a fotkami z jiného kusu z Ruska ...
V poslednej dobe sa to u pana m.s. deje dost casto...
Je po podla mna dost neseriozne.
-
Tak potom radšej od neho nekupovať vôbec nič...
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak !TheLastUnicorn píše:Tak potom radšej od neho nekupovať vôbec nič...
Připomenu historii:
Tohle jsem od něj kupoval:

Byly u toho následující fotky, které jsem pak našel na nějakém zahraničním serveru:

A tohle přišlo:

Poškrábaný přední panel, někým nastříkaný nápis AKAI to měl trochu zakrýt ... a další vady ...

A takhle by to mělo vypadat zezadu správně:

... pak mi sice udělal malou kompenzaci, ale řeknu Vám - ty tahanice a ty nervy, když jsem žádal reálné fotky a on se stále vymlouval,
že je nepošle a nakonec chtěl ten kšeft zrušit, protože viděl, že chci MGF fakt v dobrém stavu (který inzeroval).
Abych zase tak úplně nepomlouval:
... když jsem z něj po telefonu dostal informaci (pouze slovní popis - fotky mi i přes moje naléhání neposlal), co vlastně s magnetofonem je, řekl jsem mu, že to vezmu, pokud stroj chodí, protože jsem si myslel, že ten zadní kryt je jako u GX-210D, tzn. jen zapuštěný papundekl nebo překližka ... realita byla děsivější.
Po dlouhé době to pak přes známého poslal autem do Prahy. To byl jeden pozitivní bod.
A pak mi ještě poslal nějaké drobné díly, co chyběly ... důležité snad jen nožičky. Ty plechové kryty na zadek stejně nepoužiju.
Byly to šílené nervy, já dlouhou dobu měl zaplaceno a vůbec jsem nevěděl, co se děje a co mi přijde. Reálné fotky žádná, stroj jsem viděl až doma poprve ...

No nevím ... takhle se neobchoduje. To by mne kleplo ze stresu ...
Vidím to takhle: zboží může mít nějaké vady. Ale je seriózní o nich říct, nafotit je a ty, co nejsou vidět, popsat.
Člověk pak ví, na čem je. Mlžit, podvádět a zatloukat nelze ...

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Bratříček pro TLU ...
TLU: Tady Ti pan Fic prodává za relativně rozumnou cenu bratříčka Tvé 620ky ...
http://aukro.cz/kotoucovy-magnetofon-ak ... 07590.html

http://aukro.cz/kotoucovy-magnetofon-ak ... 07590.html
Pánové, no, nekupte to: http://aukro.cz/revox-b-77-dialkove-ovl ... 83612.html 

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...