Ahoj potrebuji admina aby se me mrknul na muj ucet. Nejdou me prijimat a odesilat soukrome zpravy (SZ)
Tohle me to pise
We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more to be able to use this feature.
Soukrome zpravy (SZ)
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Soukrome zpravy (SZ)
Proč to píšeš sem a nenapíšeš mi mail ? Napiš mi mail, co Ti přesně nejde ... mělo by Ti to jít.Teti píše:Ahoj potrebuji admina aby se me mrknul na muj ucet. Nejdou me prijimat a odesilat soukrome zpravy (SZ)
Tohle me to pise
We are sorry, but you are not authorised to use this feature. You may have just registered here and may need to participate more to be able to use this feature.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Re: Soukrome zpravy (SZ)
uz me to jde. dikPetr.116 píše:Proč to píšeš sem a nenapíšeš mi mail ? Napiš mi mail, co Ti přesně nejde ... mělo by Ti to jít.Teti píše:Ahoj potrebuji admina aby se me mrknul na muj ucet. Nejdou me prijimat a odesilat soukrome zpravy (SZ)
Tohle me to pise
Audio Tweak.net - Humble home of newbie tweaker