Libor-audiotechnika aktuality :-)
Re: Libor-audiotechnika aktuality :-)
Jestli se nepletu, jsou to polouzavřené (nebo polootevřené?) Sennheiser. Jsou neskutečně lehké, na hlavě vůbec netlačí a mají neagresivní zvuk. Kdysi jsem jedny měl. Žádný Highend, ale na rozpoznání, jestli LP praská, nebo ne, bohatě stačí. Ostatně, mít sluchátka na hlavě po celou pracovní směnu... Co se týče gramofonů - průmyslové prostředí a jeho standardy se nezabývají spotřební elektronikou. Že je tam používají na kontrolu, vím dlouhá léta, a jsou spokojeni s tím, že pořád fungují a nepotřebují servis. Co víc k tomu dodatkemo87 píše: Mimochodem co to maj proboha za sluchátka. Ty jsou teda super hnusný.

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Mám otevřená super lehká otevřená Bayerdynamics, který nejenom že hrají výborně, bez lavoru ale nevim o nic na hlavě.
Kdyby paní měla ARF300 vypadala by jako Arnie...

Kdyby paní měla ARF300 vypadala by jako Arnie...

Po dlouhé době aktualizace na mých stránkách, přidány 3 kousky.
Kde skladuješ takovou sbírku ? 

Doma, v práci a ve třech garážích 

Pár použitých pásků z B&W hifistudia Opava, Revox plastový box, plast. cívka, kus jen za 400,-, no nekupte to 

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Copak cena je dobrá, jenže nepíšeš nic, co je na těch cívkách za materiál ... a v jakém jsou stavu. Tím pádem ten cenový údaj moc neříká ... Protože u pásků z druhé ruky je to vždy s rizikem. Záleží, kdo byl majitel, co měl za stroj a jak ho měl seřízenej. A taky jaké měl (zlo)zvyky. Jiná věc je, když někdo skoro nepoužívá rychlé převíjení a jiná, když to rychloposuvem honí furt sem tam ... Pásek za tyhle prachy může být v dobrém stavu, ale taky vydřený (hlavně krajní stopy) nebo vytahaný. Staré pásky jsou menší riziko na půlstopých strojích. Přece jen tak netrpí na dropouty ...libor píše:Pár použitých pásků z B&W hifistudia Opava, Revox plastový box, plast. cívka, kus jen za 400,-, no nekupte to

Samozřejmě držím palec, ať jsou v pořádku

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Řekl bych to asi takhle: Podívej se na ebay za kolik se prodávají ty plastové boxy a cívky - i bez pásku bych to za tu cenu nepořídil...
Jinak: Pásky jsou Revox - vím, že Revox si pásky nevyráběl, ale osazoval to nějakými vybranými značkami s vybranými parametry - čili je to přesně to, na co mám seřízený magneťák. Takovým vrchním patrem dortu pak je, že jsou všechny nahrané čtvrtstopě na Revoxu PR99 z krásného (nerez a sklo) gramofonu ClearAudio se špičkovou přenoskou Benz Micro Ruby 3 Wood a třešničkou na dortu pak je, že je to všechno nahráno z Mirkových desek z jeho úžasné fonotéky
Takže pásky jsou jeté, některé víc, některé míň, namátkou tu mám puštěný první pásek s nějakým jazzem a hraje to jak z praku
uvidíme jak další,¨ale zatím jsem víc než spokojen 

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To je pak ale úplně něco jiného - to kdybys napsal rovnou ... takže ať jsou i ostatní takové 
Jeden dotaz: jak máš ten link na brněnský Audiofriend ... koukal jsem, že mají slušný výběr LP ... máš s nimi zkušenost ? S novými deskami ?

Jeden dotaz: jak máš ten link na brněnský Audiofriend ... koukal jsem, že mají slušný výběr LP ... máš s nimi zkušenost ? S novými deskami ?
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.