Co kdo přiveze na sraz ...
Re: Co kdo přiveze na sraz ...
Já přivezu svůj novej přírůstek do sbírky v podobě ruskýho zesilovače.
Ten z Aukra?kemo87 píše:Já přivezu svůj novej přírůstek do sbírky v podobě ruskýho zesilovače.
Sakra, ten mi utekl, líbil se mi.
Tak to se na něj rád podívám.
Jestli myslíš ten co začínal na 499 a vydražil jsem ho za 500 tak to je on. 

Jo jo, to je on.
Ale 500 bych už za něj nedal
Ale 500 bych už za něj nedal

Tak on začínal na pětikile. Já byl jedinej kdo přihodil.
Seikovi: Chtěl bych se zeptat, zda bys mohl přivézt i desku Sade/Promise-japonský lis, cos měl minule? Já bych vzal případně pásek, a kdyby byl čas, tak bych nesmírně toužil po nahrátí... když si vzpomenu jak skvěle to hrálo minule, ještě teď mě mrazí... (a to tam teď budou ještě Symboly ...
)

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty hodláš přijet už ve čtvrtek ? Podle toho, co chceš všechno nahrávatlibor píše:Seikovi: Chtěl bych se zeptat, zda bys mohl přivézt i desku Sade/Promise-japonský lis, cos měl minule? Já bych vzal případně pásek, a kdyby byl čas, tak bych nesmírně toužil po nahrátí... když si vzpomenu jak skvěle to hrálo minule, ještě teď mě mrazí... (a to tam teď budou ještě Symboly ...)

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
??? Jen Sade - cca 40 minut.Petr.116 píše:Ty hodláš přijet už ve čtvrtek ? Podle toho, co chceš všechno nahrávat
Co čtvrtek, to Ti Libor ještě neprozradil, že po srazu odjíždí do Prahy a bude u mne čtrnáct dní kempovat a nahrávatPetr.116 píše:Ty hodláš přijet už ve čtvrtek ? Podle toho, co chceš všechno nahrávat

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Ani nevíš jak rád bychSeiko píše:Co čtvrtek, to Ti Libor ještě neprozradil, že po srazu odjíždí do Prahy a bude u mne čtrnáct dní kempovat a nahrávatJo, Sade klidně přivezu (a nějaké Dire Straits na prodej), akorát si vem s sebou B77, moje PR99 neumí čtvrtstopě, ale jí to nevadí
Jo, a cinch-cinch šňůry na nahrávaní a přehrávaní...