Tak jsem zase dovezl kufr krámů (namátkou B90 (!!!zas!!!), tapedeck Aiwa, Didaktik Gama a spoustu dalších krámů, ale dovezl jsem i jeden hodně zajímavý kazeťák, ke kterému bych rád získal nějaké podrobnější informace - třeba jste to někde viděli nebo měli apod...
Jmenuje se to Combomaster 2, jiné označení to nemá. Takže by člověk řekl, nějaký noname... ale na to je to zas příliš dobře zpracované. Namátkou - motoricky podporovaná mechanika, dolby B, přepínání normal/cro2/metal, vyhledávač na 3 písničky, možnost automatické i ruční regulace zíznamu, dva parádní VUmetry, dále velmi citlivý tuner s podsvětlenou stupnicí, při ladění tuneru lze tlačítkem přepnout VUmetry tak, že levý ukazuje sílu signálu a pravý napětí baterií, má to vstup na napájení z autobaterie, má to vstup aux i vstup phono pro MM přenosku, má to vstupy na dva mikrofony s dálkovám ovládáním pomocí 2,5mm jacku, má to vzadu prostor pro baterie i prostor pro síťovou šňůru... uvnitř je to velice precizně provedené, kabelové propoje s konektory, velký hliníkový chladič konců, konce made in japan atd... prostě na noname je to hodně dobré. Hraje to velmi slušně, má to sice plastové bedýnky, ale poctivé dvoupásmo a poctivě vycpané takovým bílým vatelínem nebo čím... Znáte nebo tušíte někdo, co to je za kazeťák nebo odkud se dovážel apod? Hodně by mě to zajímalo.... Na zadku to má napsáno Made in R.O.C. Díky.