Tak DAT-ka je sice zajímavá věc, ale prakticky je to dneska vlastně už k ničemu. Kazeťák mám doma proto, abych si mohl nahrát kazety, když jedu do Německa pro auto, co má rádio s kazetofonem. Minule jsme byli pro pěkný bávo E34, co mělo kazeťák, tak se mi trochu slušně nahraný kazety náramně šikly. Na nic jinýho to nepoužívám, proto mi TC-K511S bohatě stačí. Kdybych chtěl kazeťák používat na domácí hraní (což nebudu), tak si koupím něco, jako AKAI GX-95 (a nemusí to být právě akai, cokoliv pořádnýho z vyšší třídy).
Pro mě už začíná být i ten kotoučák diskutabilní záležitostí, ale jelikož jsem na ně zatížen a víceméně se na ně specializuju, tak ho doma mám a mít budu. Kdyby kotoučák nebyla moje srdcovka, už to jde z domu. Poslední měsíc nebyl ani jeden z nich zapnutý. Většinou mám puštěný HTPC, v playlistu naházený kvanta muziky a přehrávání náhodným výběrem. Buď FLAC, nebo 320kbps.
Jednou za týden si najdu chvilku, kdy si otevřu láhev červenýho, položím na talíř duála nějakou desku a tu si poslechnu od začátku po konec a vychutnám...