Tak tohle já jako 50-tý ročník nechápu - "ještě jim dám šanci" ... fakt má Igor má pravdulibor píše:Ještě jim dám šanci, Seiko tvrdí, že se mi budou líbitale pokud nebudou, střelím...

To ty Blue Efekty Kemovi raději prodej

Tak tohle já jako 50-tý ročník nechápu - "ještě jim dám šanci" ... fakt má Igor má pravdulibor píše:Ještě jim dám šanci, Seiko tvrdí, že se mi budou líbitale pokud nebudou, střelím...
Šotouš - konečně jsem zase chytřejší o 1 slovo, co jsem neznal ... http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0otou%C5%A1S499.1023 píše:A mně zase Wall přijde jako takový první ústupek Floydů od psychedelie a artrocku směrem ke komerci. Mně se nejvíc líbí od Floydů Dark Side of the Moon, Animals, Wish You Were Here . v tomto pořadí, jiní zase nedají dopustit na Ummagummu a Atom Heart Mother - podle mne je to dané tím, s čím člověk při poslechu začínal.
A není to jen u muziky - ze starých strojů se mi taky nejvíce líbí ty, nad nimaž jsem jako -náctiletý slintal v Tuzexu a nad různýma pašovanýma katalogama. A z autobusů se mi nejvíce líbí ŠM-ka a nechápu davy šotoušů, kteří slintají nad krabicí od bot stokrát jinak (Karosa 7xx). I když není krabice od bot jako krabice od bot. Taková würzburská "Schuhkiste" je tak hnusná, až je hezká: Ovšem na krásný starý Düwag to nemá:
Ty jsi zase natahoval na sraze chobot, když jsme si se Standikem pustili pěknej metal. A to je muzika mojí generace. A že mám snahu poslouchat a pochopit i prehistorickou hudbu starců - to byste mě měli spíš chvíálit ne?Petr.116 píše: Tak tohle já jako 50-tý ročník nechápu - "ještě jim dám šanci" ... fakt má Igor má pravdu![]()
To ty Blue Efekty Kemovi raději prodej- přece se s nimi nebudeš "trápit" (jestli to nebude zanedbaným pitím ... můj doktor říká, že z toho je většina nemocí ...)
![]()
Kdybys měl snahu sám od sebe, tak jo ... jenže Tebe musí Jirka přesvědčovat, že se Ti to bude líbitlibor píše:Ty jsi zase natahoval na sraze chobot, když jsme si se Standikem pustili pěknej metal. A to je muzika mojí generace. A že mám snahu poslouchat a pochopit i prehistorickou hudbu starců - to byste mě měli spíš chvíálit ne?Petr.116 píše: Tak tohle já jako 50-tý ročník nechápu - "ještě jim dám šanci" ... fakt má Igor má pravdu![]()
To ty Blue Efekty Kemovi raději prodej- přece se s nimi nebudeš "trápit" (jestli to nebude zanedbaným pitím ... můj doktor říká, že z toho je většina nemocí ...)
![]()
![]()
Ahoj dvacetišestiletý staříku.kemo87 píše:Prej muzika pro staříky. Dyť mě je 26 :D
Zajímavá teorie. Ale taky může být dobrá muzika, která někoho prostě nezaujme - jako příklad uvedu Led Zeppelin. Uznávám, že je to kvalitní muzika, že ji hrají výborní muzikanti, ale mě třeba tak minuli a nezaujali...Seiko píše:Ahoj dvacetišestiletý staříku.kemo87 píše:Prej muzika pro staříky. Dyť mě je 26 :DPíše padesátiletý mladík
Podle mého názoru - muzika má jen dva druhy - dobrá a špatná, na roku vydání nezáleží
To máš těžké. K Zeppelínům jsem se proposlouchával více, jak deset let. A stejně - druhou a třetí desku, plus poslední (Coda) moc neposlouchám. U těch prvních je to pro mne málo rock, u poslední jsou to "zbytky" z nahrávání, a to mne moc nebere.libor píše: Zajímavá teorie. Ale taky může být dobrá muzika, která někoho prostě nezaujme - jako příklad uvedu Led Zeppelin. Uznávám, že je to kvalitní muzika, že ji hrají výborní muzikanti, ale mě třeba tak minuli a nezaujali...
A na stejných gramofonech ...Seiko píše:To máš těžké. K Zeppelínům jsem se proposlouchával více, jak deset let. A stejně - druhou a třetí desku, plus poslední (Coda) moc neposlouchám. U těch prvních je to pro mne málo rock, u poslední jsou to "zbytky" z nahrávání, a to mne moc nebere.libor píše: Zajímavá teorie. Ale taky může být dobrá muzika, která někoho prostě nezaujme - jako příklad uvedu Led Zeppelin. Uznávám, že je to kvalitní muzika, že ji hrají výborní muzikanti, ale mě třeba tak minuli a nezaujali...
Zaplaťpánbu, že se každému líbí něco jinéhoJinak by hudební svět byl hrozně jednoduchý, a všichni bychom poslouchali to samé