Příspěvek
od Seiko » ned 29. pro 2013 21:00:14
libor píše:Teď jsem si to doposlechl. Není to špatné, určitě to stojí za více puštění, ale musím varovat, že na rozdíl od očekávaného rockového zvuku jako Dire Straits je to spíš takový kombinovaný jazz a blues

Vím, že si teď sakra naběhnu a budu ukamenován.

Jestli Dire Straits, tak první, druhou, nebo šestou desku. Pátá je z větší části pop (s pár smysluplnými skladbami), čtvrtá je divná (jediná snesitelná skladba je Private Investigations) a třetí jsem dodnes nepochopil, jakoby se Knopfler ocitl ve vakuu po odchodu bratra z kapely. Málokdy napíšu radikální názor, tuhle kapelu znám od první desky v okamžiku kdy vyšla, a dost jsem se nemohl srovnat s tím, že Knopfler (bohužel správně po finanční stránce) pochopil, jak má psát muziku, aby do konce života neměl finanční problémy. Druhá deska Dire Straits je jejich "opus magnum" a mám obavu, že zajímavější věc z jejich "dílny" se už neobjeví

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...