Zajímavosti z Aukra, Ebay, atd.
Re: Zajímavosti z Aukra, Ebay, inzerce...
Dvoustopý Revox za hodně zajímavou cenu... jen teď nemám...
Legendární tangenciál AURA s jakýmsi monstrem zespoda, ale za dobrou cenu (zatím)...
Legendární tangenciál AURA s jakýmsi monstrem zespoda, ale za dobrou cenu (zatím)...
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to tak neprožíval - slyšel jsi přece - žádné nakupovací fórum - všichni všechno mají - teď bude zajímavější sehnat dobrou rybičku na Štědrý den, k tomu dobré pitíčko a nepřecpat se cukrovím, že ?libor píše:Dvoustopý Revox za hodně zajímavou cenu... jen teď nemám...

Navíc mně sociálka přidá až v lednu a to jen těch 49,- Kč

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
-
Dvoustopýho Revoxe za solidní cenu, navíc opravdu krásného a seřízeného Ti můžu furt dohodit i já...Nebo spíš věříš Štofíkovi?libor píše:Dvoustopý Revox za hodně zajímavou cenu... jen teď nemám...

No samozřejmě Tobě... ale teď to fakt nejde. Uvidíme z jara...
To srovnávání Dire Straits, nevím, nevím...libor píše:Jinak co se dalšího srazu týče - měl by být možná dvoudenní. Za mne - moc rád bych tam chtěl porovnání Cambridge vs. Actidamp, srazovky vs. sloupky, Denon dl110 vs. Sumiko BP II nebo III, a hodně by mě zajímala i kombinace Revox zesík s C02 vs. Luxman 410. A pokud by vybyl čas, pak porovnání nosičů Dire Straits - Brothers in Arms na mojí orig. desce, Seikovo japonské desce, případně i jinde vyrobené desce, CD staré edice, CD nové edice, SACD... to by taky mohlo být velmi zajímavé...

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Já myslel právě porovnávat ty zdroje zvuku - desky. Pustit si stejnou skladbu na deskách, příp. CD různých výrobců, z různých dob. Jestli to bude hrát líp z původní prvotní desky, nebo z japonského lisu, nebo z CD z devadesátých let nebo z CD z let nedávných...
Jenže tady máš mnoho proměnnýchlibor píše:Já myslel právě porovnávat ty zdroje zvuku - desky. Pustit si stejnou skladbu na deskách, příp. CD různých výrobců, z různých dob. Jestli to bude hrát líp z původní prvotní desky, nebo z japonského lisu, nebo z CD z devadesátých let nebo z CD z let nedávných...

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
-
Je...výkonový zesilovač a bedny.Seiko píše: Při srovnávání musí být aspoň jedna věc společná - což u srovnání LP a CD není.

Krásný zachovalý čisťounký gramofon za pouhé 3000,- kup teď 

No teda. Na Aukru A277D za tři kila. No jestli se to prodá, vyvalím svoje zásoby. Budu bohatý. Hodně bohatý...