Pokud to bude stát za prd, nezbyde než koupit Cambridge

Když Ti někdo sundal z beden ty deky, tak z nich už nic dalšího sundat nejde ... pak už jen jiné bedny a ušilibor píše:Tak jsem asi před hodinou uvedl Actidampa do zkušebního provozu:
Poslech napřed potichu na bedny, pak na sluchátka. První dojem? Po přepnutí z MM na MC někdo sundal z beden deky a dal je dál od sebezvětšil se prostor, dynamika, silně se zjasnily středy a výšky, jednotlivé nástroje jsou mnohem čitelnější... přepínal jsem několikrát MM/MC a zpátky, poslouchal skoro celé Dire Straits a pár dalších desek aspoň kousek na zkoušku... ten rozdíl je naprosto obrovský, zítra to zkusím nahlas přes bedny, a zkusím si pohrát se vstupní impedancí dle návodu Mistra TLU.
Subjektivně se mi zdá při poloze MC trošku méně basů proti MM, ale to je nejspíš dáno tím, jak vyniknou středy a výšky.
Měli jste (Petr.116, TLU, Seiko) taky takové pocity při přepínání MM/MC?
Teď mě teda čeká dát tomu nějakou finální podobu, objednám nějakou pěknou hliníkovou krabičku... a pak bych chtěl někdy zkusit přímé porovnání s Cambridge - hlavně z důvodu, jestli mi tohle bude dostačovat, nebo jestli toho Cambridge budu muset koupit...