Já vím, ale sranda muší bejt ....S499.1023 píše:Máš skladovat tojra a ne CZK a kurs by ti byl u peredele. Srazovky hrají super ve své třídě, ale Tannoy Westminster Royal, ba ani VMA II nepřehrajou - buď realista.

Já vím, ale sranda muší bejt ....S499.1023 píše:Máš skladovat tojra a ne CZK a kurs by ti byl u peredele. Srazovky hrají super ve své třídě, ale Tannoy Westminster Royal, ba ani VMA II nepřehrajou - buď realista.
jaj, dávno, synku, moc dávno... to tráva byla zelenější ... když tenkrát v květnu přišli sem....Petr.116 píše:ad mladej: A kdy, před kolika moc lety to bylo, dědku ?
Tak počkej, počkej... já se taky musím podílet na vývoji, nerad bych skončil u NC450 a beden s repráky z TVPetr.116 píše:Nota bene: já bejt Tebou si nestěžuju ... My dědci investujeme, aby bylo na čem testovat a Ty si počkáš na výsledek a pak levně koupíš to nejnutnější
Kdybych byl zdravej a ve svý kůži, už tu mám asi banPetr.116 píše: A sem tam nám ten výzkum zpestříš nějakým tím rejpnutím, abychom věděli, že jsi zdravej a ve svý kůži
To by bylo všechno super, a bylo by toho dost na dvoudenní sraz. Otázka je, jestli nás TLU nepošle do (konce) háje, s takovou za chvíli bude mít svaly jak kulturistaPetr.116 píše:V tom si myslím, že se možná mýlíš - chtělo by to přepínací test (protože i ty 2 pásma hrajou super ...). Ale řekl bych, že 3 pásma musí hrát líp. Přece jen to dělení kmitočtů je vůči reprákům laskavější. Ale to je relativní - taky jde o to, jaké jsou repráky samotné ...
Myslím, že bychom to mohli na dalším srazu zkusit :
TLU by přivezl oboje (bude-li chtít) a já moje. Tím pádem by se dala udělat přímá komparace SRAZOVKY TLU vs MOJE (porovnat technologie a vliv jemných rozdílů v konstrukci (ty rozhodující jsou minimální) příp. vliv použitého materiálu (DTD 18 mm vs MDF 25 mm).
Když se dělá kopie profesionálně, tak se povést musí ... Ale nesmí se to dělat cirkulárkoulibor píše:Jestli v dýze nevím, ale sloupky možná ano. Jen mám strach, že originál je jen jeden - TLU. Kopie se nemusí vždy podařit - ani u sloupků, ani u třípásem.
Aspoň bude mít Tvůj L-410 bráchuTheLastUnicorn píše:Už nejsem jedinej, co má tady L-410.![]()
Vidíš, a to se nedávno prsil, že žádnej zesilovač měnit nechce, a když už, tak JEDINĚ POSTAVIT A NE KOUPIT!TheLastUnicorn píše:Už nejsem jedinej, co má tady L-410.![]()
A proč by nemohlo?Petr.116 píše:... Ale nesmí se to dělat cirkulárkou
Minule bylo před několika desítkami let a Domácí potřeby neprodávaly Luxmana - Bože můjlibor píše: koupil velmi dobře (a ne jako minule)
![]()
Tak to jednou zkus tou cirkulí a pochopíš - přesnost na desetinu mm a absolutní kolmost hran z NC stroje v garáži nevybastlíš. Už vidím ten přehřátej vlnící se kotoučPetr.116 píše:... Ale nesmí se to dělat cirkulárkou ...libor píše: A proč by nemohlo?
Tys Techniče kupoval v Domácích potřebách?Petr.116 píše:Minule bylo před několika desítkami let a Domácí potřeby neprodávaly Luxmana - Bože můj
No u beden z MDF který se pak budou natírat barvou na podvozky to cirkulou klidně říznu. Ono to není tak strašný, už jsem pár věcí řezal (vč. lamina) a nedopadlo to nejhůřPetr.116 píše:Tak to jednou zkus tou cirkulí a pochopíš - přesnost na desetinu mm a absolutní kolmost hran z NC stroje v garáži nevybastlíš. Už vidím ten přehřátej vlnící se kotouč