burzy vinylu ... Gram Bazar ...

Ahoj, jestli mi bude lip, tak jo ...Seiko píše:Budeš tam? Šel bych se podívat...
Tak pánové mám vztek - jak jsem psal, není mi dobře a tak na tuto superakci bohužel nemůžu ... detaily o akci zdePetr.116 píše:V sobotu (zitra) ve 14 hodin se v Malostranske besede v Praze kona premiera
burzy vinylu ... Gram Bazar ...![]()
![]()
maji svuj web ... Viz druhel link. Pisu z Nokie. Az reinstalnu nove PC, napisu vic.S499.1023 píše:kemo87: Co ti brání se přestěhovat do Práglu (těch bazarů s vinylama tady bude i víc, i když 57 to asi nebude), když se ti nelíbí ta vaše vesnička krásná, středisko :D?
Petr.116: Škoda, že mají informace na Gesichtsbuchu, který já z principu odmítám.
Kovářovic kobyla chodí bosa ... na svůj WEB nemám čas ..., kdysi jsem ho narychlo spíchnul ...S499.1023 píše:Petr.116: Na webu jsem byl. Něco tak nepřehlednýho se jen tak nevidí, to je skoro jako web PS-SERVICE![]()
To ty prachy radši utratím na eBay za krásné staré strojeS499.1023 píše:Já vím, už jsme se o tom bavili. Teď jsi ale už bohatý zavedený aj%ták, tak by sis ho měl uu nějakého webdyzajnéra nechat udělat.