a mám tu opakovaně jeden zcela seriozně myšlený dotaz :
je zde někdo z fóra (nebo kdokoli co to čte) nadán schopností a vybaven měřící př.technikou - k preciznímu nastavení strojů AKAI GX- 636, 646 ? Pátrám po ochotných ,ale schopných amatérech kalibru : bcoufal.
Z důvodů naprosté nedostupnoti kvalitního profi servisu zde na moravě hledám zkušené amatéry ,nadšence kteří jsou scopni mne navštívit i s potřebným vybavením ,nebo ochotni mě pozvat k sobě - kde tento přístroj perfektně seřídí. Tuto ochotu a ztrátu času s mou osobou a přístrojem - (tento heroický počin) budu samosebou honorovat odpovídající platbou v hotovosti. Tím chci jen naznačit ,že i když tu prosím o přátelskou výpomoc nadšence z odvětví HI-FI tak v žádném případě nejde o tzv. "akci Z." Naopak mám v úmyslu za možnost být u procesu nastavení adekvátně připlatit. (Během úkonu nemám v plánu napínat někomu nervy všetečnými dotazy ,případný zcela dobrovolný pokec nebo dotazy bych omezil na před tím , nebo po tom. Pokud se tu tedy najde jedinec ochotný k podobné akci, který by navíc měl některý víkend na toto čas _ nechť se zde ukáže, podronosti o stavu přístroje atd. proberu s případnou dobrou duší později ,uf díky za pozornost. Konec hlášení .