zdravím vás všechny a každého kdo chodíte na toto fórum ,no a když už jsem tady napíšu něco málo o sobě - jsem už postarší týpek po 50l. hádám asi jako většina členů tohoto fóra, vegetuju na moravě nedaleko Ol. a od mládí (řekněme už kolem 15-17r.) mě začala zajímat hudba a reprodukční technika. Z nějakého důvodu mě nikdy zvlášť nechytily gramofony tunery aj. a pokud jsem nějaké vlastnil byly už nejspíš součástí nějaké věžičky. Co mě ale bavilo byly magiče - tedy nahrávání a následný poslech z pásku, miloval jsem kazety a kazeťáky ale nejvyšší kvalitu jsem vždy viděl v kvalitním kotoučáku. CD formát jsem zcela vynechal páč přišel až později a (z mého pohledu) stejně nikdy špičkový analog nenahradil. Smůla byla že v době mého mládí nebyly páskové objekty mé touhy zrovna dostupnou záležitostí a to jak z hlediska finančního tak možnosti je vůbec sehnat. Toto se postupem let dost změnilo a dnes je tato starožitná technika / pro "mainstream" totál. anachronismem a tedy zcela mimo zájem - což mi nijak nevadí, možná právě naopak. No a tak jsem se konečně na stará kolena rozhodl koupit kotoučák,tyto stránky jsem našel teprve nedávno a (vlastně náhodou) když jsem hledal nějaké info o starém JAPAN cívkáči AKAI GX-620 ,podařilo se mi šťastnou náhodou vy-Googl-it fotoseriál a popis inovace právě GX-620 publ. zřejmě zdejším adminem - Petr116. Za tento počin mu tímto velmi děkuji protože je pro mě značně inspirativní a po té co obdržím z e-Bay (renov.set tranzistorů+kondenzátorů) budu zde zřejmně škemrat o nějaké další info s nadějí že se tu (když ne přímo petr116) najde nějaká další dobrá duše ochotná se podělit o své pracně nabyté zkušenosti. To by na úvod snad tak nějak stačilo ,pokud budou nějaké dotazy nebo ochota a shopnost poskytnout radu - budu opravdu HAPPY.