Libor-audiotechnika aktuality :-)
Re: Libor-audiotechnika aktuality :-)
To je teda bomba, už jenom ta perfektně uspořádaná kabeláž a to nemluvím o tom zbytku. To musí hrát líp než Akai. Slintám od pohledu. 

Tak to se snad ani nedívej na TOHLETO. Projekt třímotorové B115 včetně log. řízení, otáčky motoru řízené opticky, elektronické snímání otáčení unašeče, řízení protitahu odvíjené cívky tahovým poťákem atd... Už jen ty šroubky všechny vyměněné za imbusy
TLU sakra umí, ale holt občas něco vyhodí do kontejneru 

Opět nádhera! Nic pro slabé povahy. Kde má TLU ten kontejner? Že bych ho šel prohrábnout. 

-
Pro pobavení
Dostal jsem starou B4 i s nějakými zaprášenými pásky, tak jsem ji zkusil v garáži zapnout a ozvalo se HLÁŠENÍ... 

libor píše:Pro pobaveníDostal jsem starou B4 i s nějakými zaprášenými pásky, tak jsem ji zkusil v garáži zapnout a ozvalo se HLÁŠENÍ...
Tak to je paráda

Já strašně rád zkoumám staré pásky když se tam pak najde takovejhle "poklad"

Z jakého je to asi tak roku?A bylo tam toho víc??

-
Já mám někde takovej pásek, kde se kecá o mládeži a alkoholu. 

Dostal jsem pár historických výstřižků, viz rajče. Hudební a televizní skříň, dokonalý československý výrobek Supraphon MF2 (proč je na letáčku Suprafon, když na mgf i na deskách je Supraphon?), nové magnetofony Sonet (předposlední foto je i s bowdenovým ovládáním, které asi nikdo nikdy neměl) a poslední scan je z rubové strany jednoho z příspěvků - dva kohouti na smetišti NATO ...

-
Myslím, že tu desku spíš někdo šlohnul...moc se mi nezdá, že by tohle Litovel prodával jako stavebnici. Každopádně, pokud bys jí nechtěl, tak bych asi měl o ní zájem.