PINK FLOYD
-
- Kontaktovat uživatele:
PINK FLOYD
Zdravim jak se vam libi nove album od Pink Floyd-The Endless Riwer (Nekonecna reka) Je vydane k pocte Ricku Wrightovi ja osobne jsem mirne zklaman. Rad si prectu vas názor. Diky 

stefi
Re: PINK FLOYD
Líbí, lepší než nic. Pink Floyd se nezapře 

Z toho, co jsem slyšel, je to další sólové album Davida Gilmoura. Nic proti, jen ten název "Pink Floyd" mi v tom případě nesedí. Akorát - určitě se takhle bude lépe prodávat 

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Trošku nechápu, David není Pink Floyd ... Vždyt nikdo nečekal, nemohl čekat staré super časy.
Trochu si sypu popel na hlavu - co jsem slyšel na Radiu Beat mne zovna nepřesvědčilo. Anžto je LP věnováno Ricku Wrightovi, a zahrál si na něm (pro mne sakra překvapivě) i Roger Waters, asi napíšu svůj názor až po poslechu celého alba, a ne jen pilotních singlů. 

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Nejlepší v HD tracku, přirovnal bych hudbu k Miku Oldfield
http://www.hdtracks.com/the-endless-river-us-deluxe
Nahrát na REVOXE a dostaví se hudební nirvána

Nahrát na REVOXE a dostaví se hudební nirvána

Chci si pořešit 2LP album The Wall.Prodává se i nové na stránkách music records,ale je remastrované.Chci se zeptat jestli ho někdo z vás má a zda ho měl možno porovnat se starým albumem neremastrovaným.
Předem díky za odpověď.
Nechci totiž LP s empétroskama.
Předem díky za odpověď.
Nechci totiž LP s empétroskama.
Až na tu hudbu jomonte22 píše: Nahrát na REVOXE a dostaví se hudební nirvána

Pak je asi lepší koupit první vydání (jedno, či německé, anglické, japonské, nebo americké) ve stavu NM na Ebay. Jistota, že v roce 1979 neexistovaly mptrosky je tady velmi vysoká. Možná bude trochu dražší (nekupovat první nabízené, dát si do vyhledávání na Ebay a trochu počkat), ale zato s jistotou zvukem vynikající. Co můžu doporučit, jsou nová vydání LP King Crimson a Led Zeppelin - ty mám doma a hrají dobře (teda - Zeppelíny jen 4 a 5, první tři čekají na nákup po nějaké finanční dotaci). U Floydů jsem neměl odvahu nakupovat nová vydání, když stará hrají geniálně...rossi01 píše:Chci si pořešit 2LP album The Wall.Prodává se i nové na stránkách music records,ale je remastrované.Chci se zeptat jestli ho někdo z vás má a zda ho měl možno porovnat se starým albumem neremastrovaným. Předem díky za odpověď. Nechci totiž LP s empétroskama.
Jirka

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám z té nové série II a III a hrajou výborně. Když je remasteroval Jimmy Page ... proč ne. Ten není hluchejSeiko píše:Co můžu doporučit, jsou nová vydání LP King Crimson a Led Zeppelin - ty mám doma a hrají dobře (teda - Zeppelíny jen 4 a 5, první tři čekají na nákup po nějaké finanční dotaci).
Jirka

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.