S499.1023 píše:TLU: Já si myslím, že i já i libor se snažíme říct Petrovi totéž - staví socka bedny ale investuje do toho času, peněz a energie, jako kdyby stavěl Dynaudia.
Nestavím socka bedny - to už vyplývá mj. i z toho, že tam budou Tvoje pěkné (díky) ARN669

Myslím si, že ty použité repráky (ARN 669 + ARE 5808 + 5DR51441) nejsou špatné - pokud vím, srazovky se Vám líbily v Brně všem ... A já je dělám tak, aby hrály minimálně stejně dobře jako Majovy srazovky. Je možné, že se to tou 25 mm MDF ještě pozdraví ...
Samozřejmě třeba někdy v budoucnu bude něco jinak - to ale teď neplánuju - teď tu mám zatím stále ještě na krku "mama hotel" ... až tu budeme se ženou sami a nebudu muset řešit a financovat spousta jiných věcí, a dojdu-li k závěru,
že se mi to už nelíbí ... budu to řešit.
Byl jsem nasranej na svoje v mládí odfláknuté bedny podle tehdejšího stadardu počítané výhybky (i když jsem doufal, že KE bedny byly měřené ...), které jsem postavil za málo studenstských peněz ... Navíc jim po x desítkách let odešly některé MP bloky (to už jsem tu psal). Tak jsem to začal řešit - ale ne stylem, že bych šel a koupil třeba Cabasse - na to teď nemám ... Navíc mi tu zbude něco z dobře udělaného DIY. Mít úplně vše koupené by mne nebavilo.
Takže není nezbytné jim říkat SOCKA. Nejsou ... Je to poctivý vývoj z toho nejlepšího, co bylo z produkce Tesly k mání + dobrý výškáč ... Ale nejsem háklivka - pokud jim tak hodlá někdo říkat a potěší ho to, ať si poslouží
Zbytek ukáže čas. Asi je Vám všem jasné, že až tu v bytě budeme jen dva, že např. odstěhuju do bývalého dětského pokoje moje firemní věci a i ten obyvák přestane plnit roli pracovny (na to se nesmírně těším, páč tu kvůli "nezbytným" televizním programům mnohdy nemohu pracovat...) a bude v něm značně víc místa a třeba tam budou moct být i někdy sloupové bedny. Všichni jste ty obrázky návrhů pokoje viděli ... někdo i fyzicky. Teď tu mohou být tak leda kvalitní regálovky. A to ještě po šíleném šachování - vypukne asi v úterý, pokud včas dorazí z Budějek ty 4 skřínky ...
Zatím jsem s bednami spokojen - a navíc budou dobře vypadat.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.