Aha, já myslel, že to máš v té aktuální práci ... proto mi nedocházelo, jak to je těmi auty kompatibilní - reklamka mne nenapadlalibor píše:Normálně, vektory z PC, v Corelu namaluju, a přes LPT vyhrčím... Je to Roland EGX300, stařenka, a děláme (nebo spíš dělávali)jsme na tom takové ty ryté mosazné dveřní štítky, cedule, známky pro psy apod . - v době, kdy mě reklamka ještě živila. Má umět dokonce 3D reliéfy, ale na to jsem nikdy nepřišel jakDnes má už nejlepší léta za sebou, ale takové ty moje panýlky a podobné věci ještě zvládá...

Dneska jsem krom práce (teď jsem skoro skončil) běžné doladil ten návrh obyváku a úspěšně objednal chybějící skřínky ... budou (snad) v úterý tady. Přes víkend tedy bude muset proběhnout to prvotní třídění, vyhazování zbytečností a přesuny tak, abych byl připraven, kdyby náhodou mamut byl dřív (už jsem ten Tvůj pojem koukám začal používat, páč je kratší než audiocentrum).
Musím, ale přes víkend alespoň natřít vrchní stranu uší basákům (ta sysntetika schne = resp. tvrdne to asi 20 hodin, aby se s tím dalo gramotně manipulovat ...) a chtěl bych už do beden našroubovat výhybky s připájenými kabely - ještě je musím nějak vypodložit molitanem apod. nebo aspoň kousky gumy uprostřed PCB dole, aby nemohly vibrovat nebo rezonovat ...
... pak repráky, konektorový panel vzadu a vatelín ...