FLAMENGO - Kuře v hodinkách
FLAMENGO - Kuře v hodinkách
Album z roku 1972. Spoustu let jsem o něm věděl, že existuje. Přesvědčen o tom, že něco tak starého a s tak naprosto blbým názvem bude určitě naprosto neposlouchatelné jsem ho nevyhledával. Nyní jsem k desce přišel - a pustil. Musím říct, že jsem překvapen a poslouchám s otevřenou hubou. Na tu dobu dobrý zvuk, a i muzika má hlavu a patu. Doporučuji k poslechu! 

Re: FLAMENGO - Kuře v hodinkách
Já se 1972 narodil
Jinak mám i několik desek od Blue effectu - tedy už jako Modrý efekt, a jediná, která mě uchvátila se jmenuje "33". Ty ostatní jsou poslechnuty a odloženy 

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A největší prdel je, že tenhle odrostlej teenager tu furt mluví o tom, jak je starejS499.1023 píše:Kdyby Ti bylo o pár let víc, tak bych Ti napsal, že kdo nezná Flamengo, líheň a souputníka Blue Effectu, Etc, Olympicu, Jazz Q, George & Beatovens, Matadors atd., je barbar.
Máš štěstí, že Tě omlouvá Tvá nezletilost

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Každej je starej, na kolik se cítí. Já bych např. měl už tak 30 let brát důchod 

Mám Svitanie, Svět hledačů a ještě jedno (nemůžu teď najít) a ... nic moc. Zato ""33" se mi líbí velice.
No, chce to víc poslechů. Asi mám to štěstí, že Svitanie a Svět hledačů (což jsou dle mého názoru nejlepší věci, co Blue Effect, či M. Efekt, udělal) jsem koupil tehdy, kdy vyšly. A moc se mi líbí slova pana Jiřího Černého - "Když zpívá Oldřich Veselý, mám z toho pocit, že mi chce něco sdělit. Když slyším zpívat Leška Semelku - no, v těch výškách se mu velmi líbí...". Slyšeno na vlastní ušilibor píše:Mám Svitanie, Svět hledačů a ještě jedno (nemůžu teď najít) a ... nic moc. Zato ""33" se mi líbí velice.

Jo, a Kuře v hodinkách se bere jako vůbec nejlepší česká rocková deska. S tímto názorem skromně souhlasím

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Pro mě nejlepší česká rocková deska je asi Citron-Plni energie z roku 1986. Jako mladý pubescent jsem ji hobloval několikrát denně sedm dní v týdnu... a dodneška ji můžu. Ale vemu-li dobu vzniku "Kuřete v hodinkách" tak uznávám, že to musela být pecka. M.Efektu dám určitě ještě šanci, ale krom té "33" mě to fakt nezaujalo - jako by ta "33" byla od úplně jiné kapely. Ale to je u mě normální - od Floydů taky můžu jenom Zeď a vše ostatní mi připadá ... hodně divný 

Mně taky připadalo divný, když v době největšího výbuchu hardrocku v 71 vydali Pink Floyd Meddle - a ono se to časem spravilo 

Philips N4500,4511,4520, Uher royal de luxe(model 1968),Grundig TK 600, Grundig TS 600,Sony TC 377,378,399 ,Dual 1019, 1219, 1229, atd... zeptejte se manželky, ta je má spočítané... 

Já jsem ročník 87 a Blue Effect miluju od svých nějakých 15 let. Každý rok navštívim tak 4x jejich koncert. Proč ti to říkám? Nechceš mi střelit ty deskylibor píše:Já se 1972 narodilJinak mám i několik desek od Blue effectu - tedy už jako Modrý efekt, a jediná, která mě uchvátila se jmenuje "33". Ty ostatní jsou poslechnuty a odloženy

Ještě jim dám šanci, Seiko tvrdí, že se mi budou líbit
ale pokud nebudou, střelím...