tiše závidím

O půlpalci se nebavím, u mojeho Duala 1229 mám TKS uchycení (pokud se nemýlím, běžná přenoska je půlpalcem uchycená na plotničce, která se dá vyndat s přenoskou pootočením páčky na ruční zvedání přenosky - a pokud se mýlím, tak mne prosím nekamenujte, nejsem odborník na Dualy).S499.1023 píše:Tohle bohužel není půlpalec ale Dual ULM TKS, adaptér na půlpalec nesehnatelný, takže asi bude doživotně odkázán na CS 741 Q.
Jo a já si po Vánocích koupím REVOX B-795TheLastUnicorn píše:Jo, to je pravda...teď to nemá žádný význam. Po vánocích budou ceny lepší/zájem menší. Jedna CS-604 mi teď ušla...
To chassis vypadá úplně stejně jako to moje akorát to moje není direct-drive, ale zas funguje stopS499.1023 píše:TLU: Pozri toto. Jediná nevýhoda je malý tanier (270 mm), inak je to to isté ako 604:
http://aukro.cz/dual-491-direct-drive-g ... 85846.html
Petr.116 píše:Jo a já si po Vánocích koupím REVOX B-795Ať má DL-110 odpovídající stroj - jen nevím, jak Libor skousne, že ten talíř má jen 2,1 kg
To se Ti jen zdá. Včera jsem získal nějaké finance, tak buď Revox B795 (priorita) NEBO SME 3009 S2 improved s vyměnitelným headshellem.libor píše:Já s tím nemám problém, u direct driveAle ty jsi nějaký rozháraný, předevčírem jen PS4500, včera SME a dnes Revox?
Naštěstí v tomhle mám jasno dávno
To Ti neumím vysvětlit - už i Majo nám doporučoval, že věci vkusu jsou fakt osobní a asi nemá cenu je řešit ... Prostě líbí.
tak to beruPetr.116 píše:To Ti neumím vysvětlit - už i Majo nám doporučoval, že věci vkusu jsou fakt osobní a asi nemá cenu je řešit ... Prostě líbí.