Preamp CAMBRIDGE AUDIO AZUR 651 P
Pravidla fóra
Do této sekce pište popisy zařízení, vlastnosti, zkušenosti atd. Nepište sem žádosti o radu s opravou a pod. To patří do skce OSTATNÍ - "Obecné technické dotazy, problémy, rady"
Do této sekce pište popisy zařízení, vlastnosti, zkušenosti atd. Nepište sem žádosti o radu s opravou a pod. To patří do skce OSTATNÍ - "Obecné technické dotazy, problémy, rady"
Re: Preamp CAMBRIDGE AUDIO AZUR 651 P
Tak jak to hraje...?
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahojlibor píše:Tak jak to hraje...?

koukej:
Zásilka dne 19.11.2013 převzata vyměňovací poštou 350 09 - Cheb 120.
Vstup zásilky na SPU dne 19.11.2013.
Výstup zásilky z SPU dne 19.11.2013.
Zásilka přepravována k dodací poště.
Zásilka připravována na dodací poště 100 03 - Depo Praha 701 k doručení.
Zásilka doručována dne 20.11.2013 poštou 100 03 - Depo Praha 701.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Tak jak to hraje...?
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Perfektně - sice jsem to zkoušel zatím jenom potichu na staré bedny (22:30 večer v paneláku ...) a pak na Sony sluchátka (MDR-XD200), tam jsem si otestoval vyšší úroveň a pak odstupy předzesíku ušima ... Tak odstup od rušivých napětí (vlivem PREAMPU) je super. Zvuk taky (hraje mi to kmitočtově líp, než ze starých beden s totálně rozházenými výhybkami (odešlé některé MP bloky atd.). Ve sluchátkách to zní dobře.libor píše:Tak jak to hraje...?
Jsem zvědav, jak pojede s Luxmanem a pak s Luxmanem a novýma bednama - to hlavně ...
První testy - funguje to ?

... a pak přesun na pozici ...

... celkový pohled ...

... Liborova oblíbená vložka zněla moc dobře. S Cambridgem si v pohodě rozumí ... ještě pak asi zkrátím kablíky od gramofonu ... menší C ...

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak píšu v sekci zesilovačů u L-410, CA 651P hraje svěle - díky Mirku za tip !
Ještě počkám, až dorazí DL-110 a znova vše otestuju na nových REPRO, jen co je dokončím.

Ještě počkám, až dorazí DL-110 a znova vše otestuju na nových REPRO, jen co je dokončím.
Sice moc nechápu "výhodu" toho výměnného systému, když v raménku zůstane pouze konektor a mění se vpodstatě celá vložka (přijde mi to stejné jako měnit celý headshell s vložkou), ale musím pochválit toho Duala - je to jeden z několika málo modelů Dualu, kterej vypadá jako gramofon a ne jako bedýnka na rajčataS499.1023 píše:Tak. Za 145,55 EUR vydražen gramofon Dual CS 741 Q s vložkou Dual MCC 120 aka Audio Technica AT-30 MC s VÝMĚNNÝMI generátory. Vzhledem k proprietárnímu uchycení Dual ULM budu asi odkázán na poslech ošklivého černého bakeliťáku ale co už.

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No jestli máme něco vozit do Brna, tak bychom měli začít psát sprosté dopisy na MD ... Aby už začali dělat z toho tankodromu D1 nějakou silnici ... když jsem jel minule do Brna s gramofonem, tak jsem měl před očima ty safírové hroty závěsů raménka a na každé díře jsem říkal AUVAJSlibor píše:Sice moc nechápu "výhodu" toho výměnného systému, když v raménku zůstane pouze konektor a mění se vpodstatě celá vložka (přijde mi to stejné jako měnit celý headshell s vložkou), ale musím pochválit toho Duala - je to jeden z několika málo modelů Dualu, kterej vypadá jako gramofon a ne jako bedýnka na rajčataS499.1023 píše:Tak. Za 145,55 EUR vydražen gramofon Dual CS 741 Q s vložkou Dual MCC 120 aka Audio Technica AT-30 MC s VÝMĚNNÝMI generátory. Vzhledem k proprietárnímu uchycení Dual ULM budu asi odkázán na poslech ošklivého černého bakeliťáku ale co už.fakt pěknej. Rád bych ho případně viděl na sraze.

Tam jsou safírové hroty? Já myslel, že safírové jsou ty důlky, a hroty ocelové... nicméně jsi to mohl klidně povolit a raménko dát kousek bokem a zajistit... to by šlo, ne?
-
Dle návodu k obsluze jsou skutečně hroty ocelové a ložiská safírové....nicméně převážení a hrkání opravdu gramofonu škodí.
Mně se zase ten Dual po designový stránce samozřejmě až tak nelíbí, protože gramofony plastovýho zjevu moc nemusím...ale žádný šrot to určitě nebude. 

-
Marián samozřejmě do Mnichova trefí, jelikož tam párkrát byl a je mi jedno, jestli koupím českou, nebo rakouskou vignetu (navíc si zase natankuje německou naftu)...s tím není problém...ale asi by nám to ten sraz trochu prodražilo a abych dal za 1-denní sraz 3-4 kila, tak to je pro mě trochu mimo.
CS-721 prodávat nebudeš?

CS-721 prodávat nebudeš?