Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Skupina, určená pro amatérsky postavená zařízení a jejich modernizace event. DIY úpravy továrních zařízení
Odpovědět
Uživatelský avatar
Petr.116
Administrátor
Příspěvky: 1604
Registrován: pon 29. črc 2013 14:08:21
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Petr.116 » pát 13. bře 2015 23:27:24

Brand píše: ano ... napadlo mě to kvůli tomu že kamarád má tento obvod ve výkonovém zesilovači kde ho používá jako přepínač vstupu samotné výkonové části a sluchátkového zesilovače. doma máme úplně stejný ale bez těchto úprav a moc velký rozdíl mezi nimi není ... ale je pravda že tyhle zesilocače používáme na akcích jako jsou oslavy a pod. kde nezáleží na kvalitě a spíš na hlasitosti, zesilovač samozřejmě není hi-fi ... a tady to stačí :yes:

a také o něčem podobném uvažuji ... přepojovat kabely dle potřeby opravdu není pohodlné, už mě to několikrát odradilo od poslechu (pokud byla i jiná zábava) :scare:
Klidne poskytnu dokumentaci ... ostatne postup vyroby a dalsi veci jsou tu prave proto dost podrobne dokumentovane...
Jestli to nebudu linej rozpojovat, uvazuju to vzit do Brna ...
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.

Uživatelský avatar
Brand
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. bře 2015 22:22:29
Bydliště: Hamr, okres JH

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Brand » sob 14. bře 2015 21:12:16

Petr.116 píše: Klidne poskytnu dokumentaci ... ostatne postup vyroby a dalsi veci jsou tu prave proto dost podrobne dokumentovane...
Jestli to nebudu linej rozpojovat, uvazuju to vzit do Brna ...

Ano, to by bylo fajn :good:
a na kolik vás vyšlo jedno relé ?
syn

Uživatelský avatar
Brand
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. bře 2015 22:22:29
Bydliště: Hamr, okres JH

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Brand » sob 14. bře 2015 21:31:36

Brand píše:
a také o něčem podobném uvažuji ... přepojovat kabely dle potřeby opravdu není pohodlné, už mě to několikrát odradilo od poslechu (pokud byla i jiná zábava) :scare:
a nebo ještě využiji můj mix (Skytec STM3001), který je zapojený jen s části ...
syn

Uživatelský avatar
Petr.116
Administrátor
Příspěvky: 1604
Registrován: pon 29. črc 2013 14:08:21
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Petr.116 » sob 14. bře 2015 23:54:16

Brand píše: ... a na kolik vás vyšlo jedno relé ? ...
http://www.distrelec.cz/cs/Sign%C3%A1ln ... &simi=99.3

+ doprava 5,5 EUR celkem na dodávku ... to vše je bez DPH.

... cena je super ... a kvalita ještě lepší :good2:
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.

Uživatelský avatar
Petr.116
Administrátor
Příspěvky: 1604
Registrován: pon 29. črc 2013 14:08:21
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Petr.116 » ned 15. bře 2015 15:07:51

Brand píše: ... to by bylo fajn :good:
Mimochodem, spínání je řízeno Arduinem a to jsem si jistý, že Vás bude zajímat :)
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.

Uživatelský avatar
Brand
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. bře 2015 22:22:29
Bydliště: Hamr, okres JH

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Brand » ned 15. bře 2015 19:54:06

Petr.116 píše:
Brand píše: ... to by bylo fajn :good:
Mimochodem, spínání je řízeno Arduinem a to jsem si jistý, že Vás bude zajímat :)
Ano, na arduinu sem se naučil programovat (pokud se tomu dá říkat programování).
S arduinem v audiu zatím nic nemám ... plánuji spektrální analyzátor s Arduino mega :lol: .
syn

Uživatelský avatar
Brand
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. bře 2015 22:22:29
Bydliště: Hamr, okres JH

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Brand » ned 15. bře 2015 19:57:08

Petr.116 píše: ... že Vás bude zajímat :)
a ještě ... myslel jsem že si tu všichni tykáte ... ne ?
syn

Uživatelský avatar
Petr.116
Administrátor
Příspěvky: 1604
Registrován: pon 29. črc 2013 14:08:21
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Petr.116 » ned 15. bře 2015 20:43:42

Brand píše:a ještě ... myslel jsem že si tu všichni tykáte ... ne ?
Jsem asi přetaženej - ano. Tykáme. Takže se Ti omlouvám za "vyknutí" :lol:
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.

Uživatelský avatar
Brand
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. bře 2015 22:22:29
Bydliště: Hamr, okres JH

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Brand » ned 15. bře 2015 21:58:16

Petr.116 píše:Jsem asi přetaženej - ano. Tykáme. Takže se Ti omlouvám za "vyknutí" :lol:
já jen abych vám tu netykal kdzž se vlastně ani neznáme :lol:
syn

Uživatelský avatar
Petr.116
Administrátor
Příspěvky: 1604
Registrován: pon 29. črc 2013 14:08:21
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozšířený přepínač vstupů s korektorem

Příspěvek od Petr.116 » ned 15. bře 2015 22:02:07

S tykáním tu není problém. Spíše nepoužívat ty víceúovňové citace ... je to zbytečné a pokud je citace nutná, odkazat vnitřní text na nezbytné minimum.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.

Odpovědět

Zpět na „DIY a modernizace (event. úpravy továrních zařízení)“