Tak konečně je už vše v provozu

A to včetně funkčního tuneru ... To večer, když tady osiřím (rodina zaleze do pelechů ...) a já tu mám nějakou práci, tak si pustím Rádio BEAT nebo OLDIES

Hned se líp dělá ...
Dokonce už jsem natáhl (kolem dveří - porod) i audio vedení k televizi, když tu a tam jede nějaká muzika z koncertu nebo zaznamenaný hudební pořad ... abych si neničil uši tím plasťákem v SONY koukací bedně ... Díky izolátorům nebručí žádná zemní smyčka ...
Jinak mám velikou radost, že konečně nemusím přikrývat MGF různými látkovými nebo PVC pytli, aby se na ně neprášilo hodinu po vyčištění ... a můžu se kochat pohledem na ně ...
Vypadá to dost dobře ...
Nebo pokud je libo RETRO pohled:
No a až zase bude čas, pokračovat v přerušených projektech a úkolech. Zrepasovat druhého AKAIe, dodělat úpravy B116 HT atd. Teď přibyl převodník ...
Trochu mne štve, že ten jinak bezchybný preamp Cambridge Audio má přepínač vstupů MC/MM vzadu ... ne, že by tam nešlo sáhnout, ale ... Ale aspoň, že je má oba vstupy a oba gramofony mohou být na pevno připojeny.
Sice jsem jeden čas uvažoval o přímém připojení k Luxmanu a využití jeho MC/MM preampu, ale je dost daleko od gramofonů. Přece jen některé vložky chtějí preamp pár cm za gramofonem ...
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.