Dnes přišly nějaké balíčky s prvními věcmi:
TheLastUnicorn píše:Pěkný.![]()
Jaký je průměr magnetu u těch basáků? Magnet mají totiž trochu jiný, jako ty moje...ale koš a mambrána je stejná.
To víš, on je především estét ...TheLastUnicorn píše:Tak tos ten dotaz měl napsat mě, páč bych Ti řekl, že ho mám obarvený černým centrofixem. Jinak byl původně taky žlutý.No tak to máš větší magnet, než já...já tam mám 100mm, což znamená, že Tvůj reprák bude trochu jiný. Může mít vyšší citlivost, nižší Qts, vyšší BL a taky trochu jinou frekvenční cháru. Což asi bude trochu problém...
Jistěže je taky estét, taky chce mít hezký věci... tak barví vrchlíky, ja to třeba taky udělámPetr.116 píše:To víš, on je především estét ...TheLastUnicorn píše:Tak tos ten dotaz měl napsat mě, páč bych Ti řekl, že ho mám obarvený černým centrofixem. Jinak byl původně taky žlutý.No tak to máš větší magnet, než já...já tam mám 100mm, což znamená, že Tvůj reprák bude trochu jiný. Může mít vyšší citlivost, nižší Qts, vyšší BL a taky trochu jinou frekvenční cháru. Což asi bude trochu problém...
![]()
![]()
Libore - tos nepochopil ... já nemluvil o TLU, ale o Tobělibor píše:Jistěže je taky estét, taky chce mít hezký věci... tak barví vrchlíky, ja to třeba taky udělámPetr.116 píše:To víš, on je především estét ...TheLastUnicorn píše:Tak tos ten dotaz měl napsat mě, páč bych Ti řekl, že ho mám obarvený černým centrofixem. Jinak byl původně taky žlutý.No tak to máš větší magnet, než já...já tam mám 100mm, což znamená, že Tvůj reprák bude trochu jiný. Může mít vyšší citlivost, nižší Qts, vyšší BL a taky trochu jinou frekvenční cháru. Což asi bude trochu problém...
![]()
![]()
![]()