Já si představuju něco takovýho:
Po dalším srazu uslyšímeS499.1023 píše:Jo a ty bedny, ty budou stále slabým místem, i když je dokončíš. Uvědom si, že je TLU stavěl jako srazovky a ne jako své hlavní bedny.
Je fakt, že se říká : "Nikdy neříkej nikdy !"Seiko píše:Po dalším srazu uslyšímeS499.1023 píše:Jo a ty bedny, ty budou stále slabým místem, i když je dokončíš. Uvědom si, že je TLU stavěl jako srazovky a ne jako své hlavní bedny.
Dík, to nespěchá, jak budeš mít čas. Na sraz bych raději bílé sloupky, ať máme na čem porovnávat ty preampyTheLastUnicorn píše:Libor: Příští týden se pustím do tý Tvý bedny...Možná, že až s ní skončím nebudeš potřebovat žádný jiný bedny.
Já už vím, co vezmu na sraz...moje malý dvoupásmovky, co mám u počítače. Bedny z ARS9104 nalezené u kontejneru, 5,25" zetag a Monacor DT-28N. Výhybka se strmostí 18dB/okt, laděné "na rovno".![]()
Nebo moje nové srazovky MKPSlibor píše: ... Dík, to nespěchá, jak budeš mít čas. Na sraz bych raději bílé sloupky, ať máme na čem porovnávat ty preampy
Ne, my potřebujem nějaké referenční bedny...Petr.116 píše: Nebo moje nové srazovky MKPS
Hele, nešplhejlibor píše:Ne, my potřebujem nějaké referenční bedny...Petr.116 píše: Nebo moje nové srazovky MKPS
Není kam spěchat - zdraví je přednějšílibor píše:Nešplhám... mám na ně už nakoupené repráky a část výhybek. Jen nenaháním stolaře, páč jsem už tři týdny marod![]()
BTW: Když jsem je slyšel, sedl jsem na prdel. Nevím do jaké míry měl na zvuk vliv i ten zesilovač Revox, ale hrálo to neskutečně dobře...