S499.1023 píše:Až to postaví, bude se to jmenovat Wilson Audio Srazz

. Já bych si taky domů nepořídil bedny v PA nátěru ale každému co jeho jest. A on si ty srazovky moc dlouho nenechá :-D.
Nechá ... Jestli budou hrát (musí) jako Majovy, tak s tím nemám problém. nemám velikej barák - jen byt v paneláku a navíc mé ženě i dětem (u těch už to vůbec nechápu ...) připadá každá hlasitější produkce jako rušivá a obtěžující ... Z toho plyne, že si myslím, že u mne (asi) nebude trend přechodu na nějaké vysoké sloupy a větší litráž - aspoň ne v blízké době.
... navíc mám debilní obyvák s klasickou stěnou přes celou místnost (27m
2, takže bedny jsou na straně kolmé (to je ta delší), jenže tam jsou dveře na lodgii, okna a všude pod tím počítače, materiál počítačů a s tím související binec. Takže tam není ani místečko, kde by mohlo něco stát na zemi. Takže jedině regálovky ...
Nicméně teď jsem se naštval (to je slabé slovo

) ... v létě jsem dokupoval 2 cívky do výhybek od Monacoru. Ostatní mám z Dexonu a Prodance. S těmi není problém (tam je tolerance talková, že jsem stále v plusu nad hodnotou potřebnozu a že lze odmotat na přesnou hodnotu ... Ale monacorácké cívky mají mít 3,3 mH a mají 2,67 !!! SAKRA ! Evidentní chyba při výrobě, kdy na nějaké 2,70 mH nalepili samolepky 3,3 mH ... Už chápu TLU, že si nechal cívky dělat u kamaráda ... ušetřil a má to OK.
Viz tabulka
Teď musím koupit 2 jiné (čekat na reklamaci nebudu

) a tyhle hodím Monacoru na hlavu ... takže až je vyreklamuju, možná se bodou někomu z Vás hodit - kdo budete případně stavět srazovky dle TLU event. potřebovat jinam 3,2 až 3,3 mH

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.