Ještě toto:
V Brně jsem slibil, že až budu pokračovat na mém nedokončeném projektu PS4500, že Ti poskytnu (a samozřejmě i ostatním) veškerou dokumentaci a informace.
Kluci to tu vědí, tak jen stručně pro Tebe: mám namixovanou NC440, NC450 a kromě extra elektroniky je v tom dobrý Al talíř z tehdejsiho HiFi klubu z rady SG.
Souhlasím, že by to trochu chtělo vylepšit odpružení, ale jde to řešit jako pouhé odpružení nožiček, jak psali kluci. Nicméně můj následný vývoj bude zameren na vytvoření optoelektrické servosmyčky, která vyeliminuje ty drifty rychlosti. Veškeré výsledky vývoje zde zveřejním.
Tudíž si myslim, že to můžeme zkusit. U Tebe by možná nebylo od věci sehnat si aspoň jedno novější raménko P1101, které už má mechanismus zvedáčku, ovládaný elmagnetem a třeba vrak NC450, abys měl potřebné díly na zvedání raménmka na konci desky (relé, prodloužené táhlo zvedáčku atd.). Takže si Petře myslím, že zatím rozhodně není důvod tu NC440 vyhodit. Ten třífázovy motorek je klidný, takže hluk od pohonu jde dost utlumit.