Ještě jsi mi neodpověděl, proč oba dva gramofony - zda si je hodláš pouštět oba a pokud ano, z jakého důvodu?
No B116 (nebo jakýkoliv MGF) jsem dolů dát nechtěl, protože kvůli prašnosti bych to musel zvednout aspoň na nějaký sokl (aspoň 10-15 cm) a to už by výška obsluhy GRAMO byla nepřijatelná ...libor píše:Ani se nedivím že rodina řveOpticky by jsi tomu pomohl, kdybys ty police na desky měl v levém sloupci nad sebou. Ty dvě B116 bys dal dolů.
Ještě jsi mi neodpověděl, proč oba dva gramofony - zda si je hodláš pouštět oba a pokud ano, z jakého důvodu?
Zapnuté počítače. Vzhledem k tomu, že ty B116 budou běhat asi nejméně ze všeho, tak klidně můžou být dole. Vypnuté prach nenasají...Petr.116 píše:Vím, jak vypadají počítače zákazníků, když stojí na zemi a jak, když výše ...
Toho místa pro vinyly máš málo ... to, že malé poličky budou na kolíkách a tudíž variabilní v mém návrhu není vidět, ale je s tím počítáno ...libor píše:Hele a co nějak takhle:
-prostor pro desky je nepatrně zúžený, takže se ti tam vleze i ten Akai
-všechny tři díly mají stejnou výšku a stejné rozložení polic - takže to nevypadá každý pes jiná ves
-vnější rozměry skříně a rozměry přístrojů jsou podle tvého obrázku, takže by to mělo sedět...
-ty poličky pod CD a tuner a ty malé krámy by mohly být položené na takových těch kolících - takže by sis je mohl výškově posouvat (nebyly by přidělaná nafest - takže by ty tři skříňky byly vlastně úplně stejné. Taky by ty poličky mohly být třeba skleněné).
-díky těm univerzálním rozměrům by sis mohl ty přístroje různě prohazovat - nebyla by jasně daná police na jasně daný přístroj jak to máš teď ty
-ty části na gramodesky by měly zadní stěnu - takže by to ty skříňky zpevnilo
-časem pak můžeš skříňky různě kombinovat - jednu dát pryč a nechat na sobě dvě, nebo je dát do řady na zem apod...
-celkově je to takové vyváženější a kombinovatelnější...
Místo pro vinyly lze rozšířit, střelil jsem to od oka. Ty police pro přístroje lze ještě zúžit.Petr.116 píše: Toho místa pro vinyly máš málo ... to, že malé poličky budou na kolíkách a tudíž variabilní v mém návrhu není vidět, ale je s tím počítáno ...
O magičích dole už jsem psal, navíc si zkus představit, jak zakládáš pásek do dráhy a klečíš nebo ležíš ?Je to strašně nízko ...
JJ, vyváženější to je, ale jen zdánlivě, protože tam úžasně plýtváš místem:libor píše:Hele a co nějak takhle:
-prostor pro desky je nepatrně zúžený, takže se ti tam vleze i ten Akai
-všechny tři díly mají stejnou výšku a stejné rozložení polic - takže to nevypadá každý pes jiná ves
-vnější rozměry skříně a rozměry přístrojů jsou podle tvého obrázku, takže by to mělo sedět...
-ty poličky pod CD a tuner a ty malé krámy by mohly být položené na takových těch kolících - takže by sis je mohl výškově posouvat (nebyly by přidělaná nafest - takže by ty tři skříňky byly vlastně úplně stejné. Taky by ty poličky mohly být třeba skleněné).
-díky těm univerzálním rozměrům by sis mohl ty přístroje různě prohazovat - nebyla by jasně daná police na jasně daný přístroj jak to máš teď ty
-ty části na gramodesky by měly zadní stěnu - takže by to ty skříňky zpevnilo
-časem pak můžeš skříňky různě kombinovat - jednu dát pryč a nechat na sobě dvě, nebo je dát do řady na zem apod...
-celkově je to takové vyváženější a kombinovatelnější...