Poznámka k designu: ta černá samolepka na předním panelu byla původně určena pro jinou (černou) krabičku. Ve spolupráci s Liborem se ještě ten potisk upraví.
Jinak koho by zajímal detail vtipné konstrukce britské firmy Hammond, tak detail profilu krabičky z extrudovaného hliníku tohoto modelu v řezu je zde :
http://www.hammondmfg.com/1455N1602BI.jpg
Je to velice praktické, protože do těch drážek se přímo zasune PCB. Je to normalizovaná šíře 100 mm.
Jen to (nevím proč) mají nafoceno obráceně (to posuvné víko mají na fotce dole) ...
Jinak ty malé krabičky mají zde : http://www.hammondmfg.com/scpg.htm
Remote control AKAI
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Remote control AKAI
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Děkuji tomuto fóru za perfektní informaci (a nejen toto téma).Já jsem doposud doufal,že bude pasovat nějaká patice elektronky-netuše,že potřebné mám vlastně doma.Kdyby někdo chtěl,tak zdarma poskytnu v Č.Budějovicích.
( Nemám aktivní SZ - petmiro@volny.cz )
( Nemám aktivní SZ - petmiro@volny.cz )
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky - tak to má být - fórum je od lidí pro lidipetrs píše:Děkuji tomuto fóru za perfektní informaci (a nejen toto téma).Já jsem doposud doufal,že bude pasovat nějaká patice elektronky-netuše,že potřebné mám vlastně doma.Kdyby někdo chtěl,tak zdarma poskytnu v Č.Budějovicích.

To je automatická ochrana systému fóra proti SPAM robotům. Po 3. příspěvku Tě systém automaticky přeřadí do vyšší kategorie, kde už funguje všepetrs píše: ... Nemám aktivní SZ ...

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.