Vám asi nějaký OB postavím, když vás to všechny tak strašně zajímá...TheKytu píše:Jojo, bylo to moc fajn. Díky za supr akci a hlavně scarabeo za dopravu !![]()
Třeba příště nějaké OB dopadne. Taky jsem dost zvědavej, jak to může hrát...

Vám asi nějaký OB postavím, když vás to všechny tak strašně zajímá...TheKytu píše:Jojo, bylo to moc fajn. Díky za supr akci a hlavně scarabeo za dopravu !![]()
Třeba příště nějaké OB dopadne. Taky jsem dost zvědavej, jak to může hrát...
Koukám, že už je Ti líp, že si děláš srandičkyS499.1023 píše:majitelé pomalejšího spojení chvilku počkají
Zatímco majitelé 100 Mb připojení počkají pouhou půlhodinku
Všechny asi ne ... mně je třeba z praktického pohledu OB fuk, protože to chce prostor a ten nemám. Takže pro mne je cokoliv větší, než stávající regálovka, v principu nepoužitelné.TheLastUnicorn píše:Vám asi nějaký OB postavím, když vás to všechny tak strašně zajímá...
Souhlasím.Petr.116 píše:Ještě k akci samotné: ....
No dá se to třeba dorovnat na úkor nějaký citlivosti. Když si vezmeme, že OB se chová jako horní propust se strmostí 6dB/okt., pak můžem na úkor citlivosti pásmo natáhnout. Chce to mít samozřejmě buď hodně citlivý reproduktor, nebo mít těch repro víc.Petr.116 píše: Pokud bych to chtěl vidět a slyšet, tak snad jen pro představu, jak se očůrávají akustické zkraty v praxi u takovýchto projektů ...
Tak takhle hezky jsem to nenapsal. Máš BODreta píše:Mirek, Jirka a Včera neděle byla.
No já bych si to nikdy domů nepořídil, jen mě zajímá jak to hraje...TheLastUnicorn píše:Vám asi nějaký OB postavím, když vás to všechny tak strašně zajímá...