Po srazu ... fotky, video, připomínky atd. atd.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Po srazu ... fotky, video, připomínky atd. atd.
Už jsme tu !!! (vzkaz pro somorastika)
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Re: Po srazu ...
A já už zase doma

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
No, já už jsem taky doma a děkuji všem organizátorům a přednášejícím. 

Bylo to moc fajn.
Škoda jen,že nedopadly ty OB.Moc rád bych je býval slyšel.Není,ale snad všem dnům konec.
Yarmil říkal,že na nich právě pracuje.Třeba se pak pochlubí....

Yarmil říkal,že na nich právě pracuje.Třeba se pak pochlubí....

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já před chvílí taky dorazil - já jel přes Svitavy do Chudimi zastavit se u mámy ... a pak přes oblíbenou cukrárnu http://www.cukrarna-rb.cz/ (mají neskutečně dobré věci, zastavuju se tam pravidelně ...) domů.
Díky všem, co přijeli - byli jste super. Samozřejmě zpracuju fotky a video a něco sem dám ....
Velmi mne těší, že mi tato akce umožnila poznat další skvělé lidi - moc díky
Pokud jde o budoucí akce : na základě připomínek se budeme snažit dát akci trochu řád tak, aby se dle možnosti dodržel program a aby u příspěvků, kde to bude proveditelné a funkční, zajistit formu prezentace s popisem.
(např. ukázka nějakého seřizování apod.).
za OB se omouvám, ale přečtěte si toto --- netušil jsem
http://www.repromania.net/forum/viewtop ... 4&start=20
Díky všem, co přijeli - byli jste super. Samozřejmě zpracuju fotky a video a něco sem dám ....
Velmi mne těší, že mi tato akce umožnila poznat další skvělé lidi - moc díky

Pokud jde o budoucí akce : na základě připomínek se budeme snažit dát akci trochu řád tak, aby se dle možnosti dodržel program a aby u příspěvků, kde to bude proveditelné a funkční, zajistit formu prezentace s popisem.
(např. ukázka nějakého seřizování apod.).
za OB se omouvám, ale přečtěte si toto --- netušil jsem

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Jo jo, klasika
,
tak aspoň ta cukrárna i já ji znám a pokud pojedete kolem doporučuji se zastavit.

tak aspoň ta cukrárna i já ji znám a pokud pojedete kolem doporučuji se zastavit.
Jojo, bylo to moc fajn. Díky za supr akci a hlavně scarabeo za dopravu !
Třeba příště nějaké OB dopadne. Taky jsem dost zvědavej, jak to může hrát...

Třeba příště nějaké OB dopadne. Taky jsem dost zvědavej, jak to může hrát...

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem si dal jejich vyhlášenej větrníkreta píše: ... ta cukrárna i já ji znám a pokud pojedete kolem doporučuji se zastavit.

No tak to se nedivím....tu cukrárnu taky důvěrně znám 

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to stvořil:
a) FOTKY ... klikněte na link : stroje7a
b) VIDEO ... klikněte na link : stroje7/Sraz_7_video.ts ... majitelé pomalejšího spojení chvilku počkají ... celková velikost souboru je cca 840 Mbyte "Sraz_7_video.ts" (transport stream)
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25fps [V: h264 high L4.0, yuv420p, 1920x1080]
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384kbps [A: ac3, 48000 Hz, 5.1, 384 kb/s]
Z časových důvodů jsem to nijak nestříhal, nevybíral - jen jsem ty segmenty spojil dohromady
Musím říct, že jsem se u toho videa skvěle pobavil, protože na mne dýchla znovu ta skvěla veselá atmosféra - zejména přetáčení pásků rychlostí 19 a 38 cm/s na "tužkogiči"
a když k tomu na pozadí hrály ty úžasné šelakové desky - BOMBA !
Pozn.: fotek je zatím jen pár ... pokud jste někdo fotil svoje, pošlete mailem nebo přes http://www.uschovna.cz
EDIT : další fotky poslal Jirka, takže link nahoře je updatován ...
a) FOTKY ... klikněte na link : stroje7a
b) VIDEO ... klikněte na link : stroje7/Sraz_7_video.ts ... majitelé pomalejšího spojení chvilku počkají ... celková velikost souboru je cca 840 Mbyte "Sraz_7_video.ts" (transport stream)
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x1080 25fps [V: h264 high L4.0, yuv420p, 1920x1080]
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 384kbps [A: ac3, 48000 Hz, 5.1, 384 kb/s]
Z časových důvodů jsem to nijak nestříhal, nevybíral - jen jsem ty segmenty spojil dohromady
Musím říct, že jsem se u toho videa skvěle pobavil, protože na mne dýchla znovu ta skvěla veselá atmosféra - zejména přetáčení pásků rychlostí 19 a 38 cm/s na "tužkogiči"

a když k tomu na pozadí hrály ty úžasné šelakové desky - BOMBA !
Pozn.: fotek je zatím jen pár ... pokud jste někdo fotil svoje, pošlete mailem nebo přes http://www.uschovna.cz
EDIT : další fotky poslal Jirka, takže link nahoře je updatován ...