Co kdo přiveze na sraz ...
Re: Co kdo přiveze na sraz ...
Standoch - Přivezu Ti tu přenosku SHURE, jak jsem Ti sliboval. 

- 
				TheLastUnicorn
Budeš tam mít svýho filipesa...Ale já ho do salónku určitě neponesu.  

- 
				TheLastUnicorn
Jinak je to seřízený na LPR35. Pokud to chceš na nějaký jiný pásek, tak ještě rychle řekni, abych to stihl. 

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že ne ten holandskej aušus RMGi .....S499.1023 píše:Nee, LPR 35 je přesně to, co jsem potřeboval.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
						- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To nebylo jen ode mne - zeptej se TLU ... elektricky (magneticky) super pásek, mechanicky to na některých strojích dělalo potíže (ta nepřesná šíře pásu) ... ale třeba šlo o vadnou sérii ...S499.1023 píše:Petře, tohle jsme už od tebe četli asi tak stokrát. Hafo lidí má jiné zkušenosti. A ne, nemám RMGI, mám BASF.
Nějaké potíže skutečně byly ... http://www.tapeheads.net/showthread.php?t=13510
Ale je to jedno ...

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
						- 
				Elektro-looser
Vildo, ten gramoměnič určitě vezmi, já to nikdy na vlastní oči v provozu neviděl.   

Mohl bych pro zajímavost vzít i nějaké zajímavé šelaky, mám tady Vlastu Buriana na His Master' s Voice z roku 1928 a taky třeba Skupova Spejbla s Hurvínkem na Ultraphonu z r. 1930. Tedy pokud máš hrot na standardky v dobrém stavu.

Mohl bych pro zajímavost vzít i nějaké zajímavé šelaky, mám tady Vlastu Buriana na His Master' s Voice z roku 1928 a taky třeba Skupova Spejbla s Hurvínkem na Ultraphonu z r. 1930. Tedy pokud máš hrot na standardky v dobrém stavu.

Klidně ty desky vezmiElektro-looser píše:Vildo, ten gramoměnič určitě vezmi, já to nikdy na vlastní oči v provozu neviděl.

Docela by mě zajímaly a chtěl bych se zeptat a to je spíš na Vildu jestli se ten měnič dá připojit k magnetofonu.Pokud by tam nějaký byl nebo bych vzal něco svého tak bych měl zájem si toho Buriana nebo Hurvínka nahrát.Vzal bych si pásek.

Petře, prosím, brzdiPetr.116 píše: Doufám, že ne ten holandskej aušus RMGi .....
 Používám jen LPR35 od RMG k mojí naprosté spokojenosti. Že měli problémy s šíří pásku u určitých šarží vím, zřejmě jsem se jim vyhnul. Ze starých pásků mi hrají velice dobře jen TDK, ale kde je shánět a mít jistotu, že je někdo "neohobloval"... Raději koupím nový pásek s jistotou, že budu mít klid, než starší, kdy jsem se mnohokrát spálil. Kdyby sis chtěl udělat hustý závěs místo posuvných dveří do kuchyně, materiál Ti rád dodám
  Používám jen LPR35 od RMG k mojí naprosté spokojenosti. Že měli problémy s šíří pásku u určitých šarží vím, zřejmě jsem se jim vyhnul. Ze starých pásků mi hrají velice dobře jen TDK, ale kde je shánět a mít jistotu, že je někdo "neohobloval"... Raději koupím nový pásek s jistotou, že budu mít klid, než starší, kdy jsem se mnohokrát spálil. Kdyby sis chtěl udělat hustý závěs místo posuvných dveří do kuchyně, materiál Ti rád dodám  
Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
						- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, souhlas ... já jsem to trochu nevhodně formuloval ... jen mne překvapilo, jak se tyto šarže dostaly do CZ a známá firma v M. Boleslavi mi je prodala ... naštěstí jen 2 ks 18 cm cívek a byl jsem rád, že jsem je se ztrátou asu 300,- Kč prodal ...Seiko píše:Petře, prosím, brzdiPetr.116 píše: Doufám, že ne ten holandskej aušus RMGi .....
Nicméně jsem nebyl jediný a pokud si vzpomeneš na starou diskusi, tak jsme se shodli s TLU, že taky zaznamenal potíže ... dokonce jsme navíc došli k jakémusi pracovnímu závěru, že u některých MGF (včetně Tesly) dělá potíže backcoating ... Ale to už je delší povídání - můžeme se k tomu vrátit v Brně ...

Standoch a Vašek:
Hrot je v pořádku, takže šelakovky přehraje v pohodě ;-) Kabel jsem doplnil od DIN5 konektor, takže to jde připojit k magnetofonu ;-) OK, beru tedy měnič a tradičně prototyp. Možná ještě něco.

Hrot je v pořádku, takže šelakovky přehraje v pohodě ;-) Kabel jsem doplnil od DIN5 konektor, takže to jde připojit k magnetofonu ;-) OK, beru tedy měnič a tradičně prototyp. Možná ještě něco.