Fotky - sraz 4
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fotky - sraz 4
Ahoj lidi
tak tady jsou zatím ty, co jsem fotil já ... pošlete mi svoje a já to pak sloučím ...
Galerie srazu 4 je zde: stroje4 ...
tak tady jsou zatím ty, co jsem fotil já ... pošlete mi svoje a já to pak sloučím ...
Galerie srazu 4 je zde: stroje4 ...
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Re: Fotky - sraz 4
Posílám fotky přes úschovnu. Je to ale z mobilu a v šeru, takže nic moc. Uvidíš, jestli tam je nějaká ke zveřejnění...
Tak doprohlídnuto
Všiml jsem si jedné věci.Kdepak jsou Marianovy srazovky ?
Tyhle bedny co tam byly jsou ty tvoje Petře jak jsi vyráběl?
Všiml jsem si jedné věci.Kdepak jsou Marianovy srazovky ?
Tyhle bedny co tam byly jsou ty tvoje Petře jak jsi vyráběl?
Ale kdepak, tyhle dělal taky Marian... a jak Seiko tak já (za ostatní nemluvím) jsme si sedli na prdel... neskutečný zvuk. Nejspíš je budu stavět
Už aby bylo jaro
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem trošku tvořil a přidal jsem Vildovy fotky - seřadil jsem je s mými časově a vyrobil novou galerii z Brna ...
takže uvidíte spousta detailů, co utekly mně, ale ne šikovnému Vildovi. zajímavé jsou detaily Jirkova tangenciálního stroje .... já si ani nevšiml, že to fotil, určitě jsem byl tou dobou pro pivo ...
Klikněte si zde: Brno4
takže uvidíte spousta detailů, co utekly mně, ale ne šikovnému Vildovi. zajímavé jsou detaily Jirkova tangenciálního stroje .... já si ani nevšiml, že to fotil, určitě jsem byl tou dobou pro pivo ...
Klikněte si zde: Brno4
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.