Ahoj, zakládám tohle možná praktické vlákno, protože když chceme na koncert, není od věci jet na místo, kde už někdo byl, má zkušenosti se zvukem (zejména), organizací atd.
A hned mám dotaz : Neznáte někdo z tohoto úhlu pohledu TAURON Arena Kraków ? Já zatím našel jen http://www.tripadvisor.cz/Attraction_Re ... oland.html
Ověřené koncertní prostory (OpenAir, sály, arény, kluby ..)
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ověřené koncertní prostory (OpenAir, sály, arény, kluby ..)
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Re: Ověřené koncertní prostory (OpenAir, sály, arény, kluby ..)
Ahoj,
mám obavu, že se tady nedobereme smysluplných výsledků. Ono to není na prostorách, ale jaká firma daný koncert zvučí, popřípadě, jak dobrého zvukaře má kapela. Když jsem byl v O2 aréně na Eagles nebo Sade, zvuk neměl chybu, prostě fantazie. Tamtéž Nine Inch Nails - to se nedalo poslouchat. Pokud má nějaká kapela / interpret "šňůru", asi se bude dobré porozhlédnout po internetu, co píšou posluchači o zvuku předcházejících koncertů. Dobře se dá ozvučit málem jakýkoli prostor, ale musí se to umět
mám obavu, že se tady nedobereme smysluplných výsledků. Ono to není na prostorách, ale jaká firma daný koncert zvučí, popřípadě, jak dobrého zvukaře má kapela. Když jsem byl v O2 aréně na Eagles nebo Sade, zvuk neměl chybu, prostě fantazie. Tamtéž Nine Inch Nails - to se nedalo poslouchat. Pokud má nějaká kapela / interpret "šňůru", asi se bude dobré porozhlédnout po internetu, co píšou posluchači o zvuku předcházejících koncertů. Dobře se dá ozvučit málem jakýkoli prostor, ale musí se to umět

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...