Toto vlákno ma zaujalo, lebo riešim tiež problematiku kúpy tunera. Som presvedčený stereofonista a tie receivery s výstupom 5+x kanálov s výkonom 5x150W a príkonom 80W ma neoslnili. Mám tuner SONY ST - J 300 a okrem toho že neviem uložiť naladené stanice, aj keď si poslednú naladenú stanicu zapamätá, mám na výstupe v signále dáke interferencie. Mám aj receiver STR- JPE 375, ale pre môj vkus som musel meniť nastavenie pomeru predných a zadných reprákov a pod, proste viac nastavovania, ako počúvania. Tak som sa chcel opýtať skúsenejších:
1, Starnutie súčiastok / kondíky/ - samozrejme v zdrojovej časti niet čo riešiť - ale čo v prijímači? Bojím sa, že ho rozladí a čo po tom?
2, Samozrejme chcem zostať verný značke - teda SONY. Je veľký rozdiel v kvalite medzi staršou Espritovou radou, napríklad citlivosť, odstup šumu a pod. po rokoch používania ?
3, tá najzávažnejšia na záver: Má zmysel v dnešnej smutnej dobe všetkého digitálneho tuner, keď všetko nájdem na nete

a do éteru idú iba tie nuly a jedničky za sekundu?
4, Rádio Devín vysiela občas priame prenosy - je to tiež zdigitalizované? a kdesi som čítal, že majú horšiu prenosovú rýchlosť, ako SRO1.
SONY je SONY.