Takže dnes k mojí veliké radosti dorazila z Nľmecka očekávaná CS-604. Přišel v obrovský krabici se kterou kurýr zacházel jako s princeznou.

Ve velký krabici, byl na dně v bublinkový fólii zabalen talíř a závaží. Pak tam byla ještě jedna krabice a v ní samotný gramofon. Všechno velmi pečlivě uloženo a vypolstrováno - dalo by se říct, že s typickou "west germany" precizností (která sa už ani dnes moc nevidí, jelikož je to již spíše Turecko). Gramofon samotný v moc pěkným stavu, neobouchaný, nedoškrábaný...dalo by se říct, že jako nový. Pouze plexi má běžné známky používání...ale žádné hluboké rýhy. Když si člověk dá práci s vyleštěním, bude jako nové. Zatím jsem ho vzal jen Cleanem na ona a pak silikonovým olejem a vypadá už teď celkem pěkně. Takže žádný šrot, za který by se člověk styděl.
Technický stav...dá se říct perfektní. Vše funguje jako má. Nastavení přenosky DN-241 naprosto přesně sedí v nullpointech podle Bearwalda (NC500 takhle přesně nastavit nelze, páč by se musela změnit délka raménka a vzdálenost ). Hrot přenosky v pořádku. Na výstupu je původní DIN kabel, kterýmu jsem zrovna ustřihl koncovku, naletoval RCA a vyzkoušel to přes zvukovku. Ke zvukovýmu srovnání s CS-604+DN-241 vs. NC500+OM10 se teprve dostanu.
A...Igor...Ďakujem.
PS. fotky jsou nic moc, ale už se stmívalo a fotil jsem narychlo v automatice bez stativu.