TheLastUnicorn píše:Petr: Blahopřeju.
Libor: Když jsou na to peníze, tak se to dá udělat z gruntu během týdne...
Díky
Prachy: No já jsem s tím nepočítal - ty prachy nebyly (viz utrácení jako Luxman L-410, DL-110, Cambridge Audio apod. v nedávné době). Takže jsem měl vymyšlený plán na příští rok a docela to hrálo s radou Jirky, že to bude po vánocích levnější atd.
Jenže předevčírem večer se mi povedlo udělat jednu nečekanou práci, hodně důležitou v pro zákazníka a tak se nečekaně (i když zaslouženě - šel jsem spát asi ve 4 ráno ...) narodily peníze, se kterými se nepočítalo. Pak už stačilo jen rychlé rozhodnutí na téma, co s nimi
Já se v boji se stresem, kterého je v IT práci tuny, poslední dobou řídím zásadou, že ENDORFINY je potřeba využívat. Viz
http://zdravi.doktorka.cz/endorfiny---hormony-stesti-/ , kde cituji :
" ... Jak můžete zvýšit produkci endorfinů :
Zvýšená koncentrace endorfinů zmírňuje bolest, vyrovnává, uklidňuje, zvedá náladu. Prokazatelně se zvyšuje při extatických, radostných, veselých zážitcích (např. při poslechu hudby, sportovních výkonech, opalování, nespaní, sexuální stimulaci, dýchacích cvičeních, meditaci, tanci, masáži reflexních zón, masážích .obecně). "
Takže pánové: naše bohulibé snažení při správné aplikaci nám pomáhá udržet zdraví, kondici atd. A zdá se, že se tím asi většina z nás řídí, proto jsme veselí a príma kluci

Takhle je to potřeba podat manželkám a přítelkyním ...
TAK JSEM SI TOHO REVOXE KOUPIL - PRO ZDRAVÍ

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.