Tak pocit vlastní, dobře vykonané práce je super - to znám. A pokud jde o náročnost daného obvodu - to je sranda, vše na jedné desce, minimum vývodů ven, pájení na konektory přehledné a rychlé.libor píše:Za CA651 jsem dal - protože jsem nespěchal a sehnal ho vpodstatě nový jen rozbalený a odzkoušený vč. záručního listu z hifi studia Opava - nějakých 2900,- kč. Co se Actidampů týče, pár (fakt pár :D ) jsem jich postavil a umím si spočítat, kolik jsou náklady a za kolik se prodávají hotové. Rozdíl je dost velký na to, abych si ho sletoval sámS499.1023 píše:libor: Mně ta cena za pěkně provedený MkIV nepřijde až tak krvavá - kolik jsi dal za CA 651?a nemalou částku ušetřil. Navíc taky - když si ho udělám sám - je tam ten pocit z povedeného díla, vím, co jsem si tam nacpal za součástky a jak jsem si to celé provedl i mechanicky atd...
Jednoduché zapojení a pokud už pak je film na PCB, dá se to sekat jak Baťa cvičky

Asi máš pravdu, že je škoda platit za cizí práci za takto jednoduchou věc ... zejména pro sebe děláš pomalu a na nějaké minutě navíc Ti nesejde