Mimochodem, celý víkend hraju na mk2 s osazením Texas Instruments, ta mk2 - za tu cenu součástek co to stojí - hraje neuvěřitelně

Jirko, začínám si pohrávat s myšlenkou vyzkoušet nějakou MC LO. Máš k tomu nějakou zkušenost? Co je jinak? Díky.
Nicméně Jirka má pravdu - na takovéto úrovni kvality je už zásadní jako první srovnání parametrů - aspoň těch kritických. Ty změřit jdou jednoznačně. Tím, co píšou na fórech, bych se asi moc nezabýval (leda tak jako doplňková informace).libor píše:Papírové parametry Actidampu mk4 neznám, ale na všech fórech kde se tohle řeší píšou, že ta mk4 hraje špičkově a oproti mk2 je to o hodně lepší. Jak hraje mk2 víš, hraje hodně slušně, ten Azur není nijak extra výrazně lepší. Parametry se můžou změřit až to (někdy) postavím. Prostě to zkusím, stejně jako s mk2. Když se mi to nebude líbit, za náklady to prodám vždy, urvou mi ruce
Mimochodem, celý víkend hraju na mk2 s osazením Texas Instruments, ta mk2 - za tu cenu součástek co to stojí - hraje neuvěřitelně
Jirko, začínám si pohrávat s myšlenkou vyzkoušet nějakou MC LO. Máš k tomu nějakou zkušenost? Co je jinak? Díky.
To jolibor píše:Abych mohl něco měřit, musím to napřed postavit ne...
Tady máš nabídku ... http://aukro.cz/actidamp-mk-4-i4300762401.htmllibor píše:Abych mohl něco měřit, musím to napřed postavit ne...
Jinak je hlavně výstupní signál z přenosky, je LO místo HOlibor píše: Jirko, začínám si pohrávat s myšlenkou vyzkoušet nějakou MC LO. Máš k tomu nějakou zkušenost? Co je jinak? Díky.
Za CA651 jsem dal - protože jsem nespěchal a sehnal ho vpodstatě nový jen rozbalený a odzkoušený vč. záručního listu z hifi studia Opava - nějakých 2900,- kč. Co se Actidampů týče, pár (fakt pár :D ) jsem jich postavil a umím si spočítat, kolik jsou náklady a za kolik se prodávají hotové. Rozdíl je dost velký na to, abych si ho sletoval sámS499.1023 píše:libor: Mně ta cena za pěkně provedený MkIV nepřijde až tak krvavá - kolik jsi dal za CA 651?