PHONO - předzesilovače
Pravidla fóra
Do této sekce pište popisy zařízení, vlastnosti, zkušenosti atd. Nepište sem žádosti o radu s opravou a pod. To patří do skce OSTATNÍ - "Obecné technické dotazy, problémy, rady"
Do této sekce pište popisy zařízení, vlastnosti, zkušenosti atd. Nepište sem žádosti o radu s opravou a pod. To patří do skce OSTATNÍ - "Obecné technické dotazy, problémy, rady"
PHONO - předzesilovače
Před rokem jsem koupil lampový předzesilovač od Projektu. Ve víře, že si polepším, spíš jsem spadl do ř.... i vestavěný v TESLE hraje líp. Lampový zvuk ani omylem, připadá mi, jakoby lampy byly jen atrapou. Celkový projev je, jakoby hrálo tranzistorové radio DOLY. Dokonce jsou i sykavky. Tak začínám přemýšlet o koupi něčeho ze starých přístrojů, máte typ ? Z těch novodobých, okecaných, předražených hrůz už nic nechci.
Re: PHONO - předzesilovače
Osobně mám s použitím zesilovače Project Tube Box SE II zkušenost dobrou.Plnohodnotný zvuk, celkem bez problémů.
Různé stroje zvukové a to točivé i netočivé a k tomu všemu jedna HiFi žena.
Momentálně používám přenosku Denon 110R. Tady bych problém neviděl. Měl jsem Projekt vrátit ihned, ale neustále jsem hledal chybu a nakonec nenašel. Prostě poslouchání je takové protivné. Když jsem Denonku hrával přes zesilovač Pioneer, předzesilovač přístroje, tak zvuk neměl chybu.
Mám Tube DS
Mam Pro-Ject Phono Box E a zvuk zcela ok a nemohu si ho vynachvalit.
Od vintage až po současnost.