Rekl bych, ze to ted delam stejne, jen si poslechnu trochu casteji vinyl... bezne mi tu pri praci na pozadi jede tuner (Oldies radio) a tu a tam zapnu NAS server QNAP, na kterem je kupa skvelych dat (taky Flac a jeste .mp4 hudebni videa ... to uz mene).TheLastUnicorn píše:Tak DAT-ka je sice zajímavá věc, ale prakticky je to dneska vlastně už k ničemu. Kazeťák mám doma proto, abych si mohl nahrát kazety, když jedu do Německa pro auto, co má rádio s kazetofonem. Minule jsme byli pro pěkný bávo E34, co mělo kazeťák, tak se mi trochu slušně nahraný kazety náramně šikly. Na nic jinýho to nepoužívám, proto mi TC-K511S bohatě stačí. Kdybych chtěl kazeťák používat na domácí hraní (což nebudu), tak si koupím něco, jako AKAI GX-95 (a nemusí to být právě akai, cokoliv pořádnýho z vyšší třídy).
Pro mě už začíná být i ten kotoučák diskutabilní záležitostí, ale jelikož jsem na ně zatížen a víceméně se na ně specializuju, tak ho doma mám a mít budu. Kdyby kotoučák nebyla moje srdcovka, už to jde z domu. Poslední měsíc nebyl ani jeden z nich zapnutý. Většinou mám puštěný HTPC, v playlistu naházený kvanta muziky a přehrávání náhodným výběrem. Buď FLAC, nebo 320kbps.
Jednou za týden si najdu chvilku, kdy si otevřu láhev červenýho, položím na talíř duála nějakou desku a tu si poslechnu od začátku po konec a vychutnám...
Posledne, jak mi kamos pujcil ty Judas Priest, to jsem si fakt uzil. Znovu a znovu zjistuju, ze je jen velice malo desek vcetne vinylu, kter se fakt daji s pozitkem poslouchat. Nejde o volbu zanru, ale o to, jak je deska sejmuta a nahrana. Tech nemehel, co si rikaji zvukari a zvukovi mistri, kteri dokazou tak dojebat perfektni kapelu, jsou spousty. Mark Knopfler urcite vi, co dela, kdyz ma zvukare kamarada. Je to videt na kazde jeho nahravce.
Cvakam to tu na tbl Samsung, protoze "uz" jdu spat a stroje uz jsou vypnute a ja jsem si jen na neco vzpomnel a tak jsem pustil placatej