Zdravím všechny po lehké pauze ... konec týdne byl ve znamení stávkujícího přetíženého organismu - žaludek, záda a celková slabost.
... a aby toho nebylo málo, tak mne k tomu ještě začal zlobit počítač. Můj organismus a PC na tom byly dost podobně ... pouze to PC bylo mladší

Oba v téměř nepřetržitém provozu bez přiměřeného odpočinku ... to sice na rozdíl od lidí tolik nevadí IT technologiím (těm to spíše vyhovuje), ale jednoho dne stejně něco skončí ... že
Počítač jsem na rychlo přes víkend postavil nový, u mne to tak jednoduché není ... i když by si člověk tu a tam nějakou součístku taky vyměnil, že ?

Naštěstí zálohy všeho byly a nespadlo to skokem, tak je to pouze o spoustě práce s postupně instalovanými desítkami programů ... napřed ty klíčové a pak ty další ...
Odměnou je mi moderní rychlá sestava (MB Gigabyte GA-Z77-D3H, CPU Intel Core i5-3330 3 GHz 6 MB cache, 8 GB MEM Kingston HyperX 1600 MHz, serverové disky WD RE-4 stavěné pro provoz 24/7, zdroj Seasonic M12II-620). Celé to běží na Windows 7 64bit ...
Tak snad zase bude nějakých 5-6 let klídek

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.