taky máte ten pocit, že po tomto srazu jsme v nějaké spirále, ze které se dostaneme všichni jen tak, že postupně provedeme velký upgrade všeho, co máme doma ?
Laťka je vysoko

Asi taky přepnu na rozumný kanál - nicméně z L-410 mám radost a na bedny se těším ... až se k tomu přes ty hory práce dokopuS499.1023 píše:Já třeba nepociťuji potřebu upgradovat zesilovač, bedny, CD player, kotoučák, kazeťák, gramofon. Nejprve pořídím MC vložku, s tou prověřím kvality MC phono stage v mém zesilovači a pak uvidím, zda budu potřebovat nový prepre.
To záleží na tom, koho budeš Ty a zbytek tohohle národa volitlibor píše:snad taky budu mít dva příjmy)
Jo - souhlas, já na něj nespoléhám. Já ho mám na přilepšenou - aktuálně za něj byl L-410S499.1023 píše:Petr.116: To není politika, to jsou kupecké počty. Porodnost stagnuje, věk dožití stoupá, věk odchodu do důchodu už moc není kam zvyšovat, důchodové pojištění 50% asi nechceš platit ani Ty, tak z toho logicky plyne, že na důchod spoléhat nemám a kdo tvrdí opak, je populista a lhář.
Hmmmm..... NemámPetr.116 píše:Ahoj kluci![]()
taky máte ten pocit, že po tomto srazu jsme v nějaké spirále, ze které se dostaneme všichni jen tak, že postupně provedeme velký upgrade všeho, co máme doma ?
Laťka je vysoko
Hmmmm jestli ty bys nám neměl na všechno přispět, když jsi to všechno způsobil...Seiko píše:Hmmmm..... Nemám
Předpokládám, že jsi myslel "přispět dobrou radou".libor píše: Hmmmm jestli ty bys nám neměl na všechno přispět, když jsi to všechno způsobil...![]()
![]()
Tak nahrávat je pořád co... např. Mirek má na LP tak úžasnou fonotéku, že bych těch pásků potřeboval desítkyS499.1023 píše:libor: Tak kotoučák nemíním upgradovat zejména kvůli tomu, že nevím, co bych si tak na něj nahrál.
Seiko píše:Předpokládám, že jsi myslel "přispět dobrou radou".