S499.1023 píše:Tak mně se hlavně líbí, jak si tady všichni pořídí to samé

. Petře, proč zrovna Revox a ne třeba Magnum Dynalab?
To samé snad ne? Jen vložku - jinak máme každý něco úplně jiného. Jiné předzesy, jiné gramofony atd. I bedny - já dělám sloupky, protože dle mého hrály lépe než srazovky co dělá Petr (ty jsem chtěl dělat před tím). Jinak o gramofonu Revox jsem básnil už dávno před srazem, protože já tangenciál můžu a chtěl bych časem od Revoxe i zesík, rack a SymbolB - takovou sestavu. Že se Petr sprčil do gramo revox mě překvapilo, páč tu jeden den básní nad raménkem SME že by ho chtěl ale je drahé, a druhý den mi napíše SZ že už koupil Revoxe

takže mě vpodstatě předběhl, ale já ho chtěl dřív
TheLastUnicorn píše:To nákupní šílenství tady nikdy neskončí? Co se bude dít po příštím srazu?

Asi si dám na nějakou dobu od internetových fór pohov...

Ale skončí, mě docházej prachy a mám jen jeden příjem. Je pravda, že poslední sraz mě posunul neskutečný kus dále, a zbořil mi některé mýty co jsem měl (hlavně ohledně MC600Q, NC500, MM přenosek). Ne že nám odsud utečeš, potřebujeme tě
Petr: Zmiňiješ výpady - ale to bylo vše v dobrém! Ten Technič byl prostě krám, ale tys neustále tvrdil že je "profesionální a špičkový"

no a nakonec jsi slyšel a vyměnil - a dobře jsi udělal. Co se PS4500 týká - můj skromný názor je ten, že bys měl - pokud tedy chceš a chceš ho dále provozovat - dořešit uchycení motoru, to se mi zdá nešťastné a tuhé, a pak si třeba pohrát s regulací. Rameno SME na to dávat považuju za zbytečné - to bys musel ještě dořešit ložisko a další věci, aby to k tomu ramenu bylo ekvivalentní.
Co se B116 týče - nemyslel jsem, abys je chytil a postavil k popelnicím proboha! Jen jsem říkal, ať si rozmyslíš- když chceš dělat ten prosklený rack - jestli tam mají mít (zabírat) místo. Vidím to na sobě - TC377 ani žádného Philipse (4504) ani žádnou Teslu (B115,116) jsem si od doby pořízení Revoxe nepustil - ty ano? Neznamená to, že tyhle magnetofony ale vyhazuju nebo likviduju (i když počet omezím), třeba Sonyho si určitě nechám, ale taky ho nemám na hlavní "hromadě" s věcma co poslouchám.
Co se bastlení týče - určitě nekončím. Mám tu spoustu rozdělaných věcí, na které se těším (KB100, KM350, NC500 atd) a mám nějaký občasný těchhle věcí přísun - a mě to baví, rozdělat, opravit, pohrát si. Taky jsem se s elektronikou hodně posunul díky tomuhle foru - mé znalosti se stále zvětšují a jsem za to nesmírně rád.
HE forum se z toho tady nestane - tady jsou lidi příliš technicky založení, než aby se nechali utáhnout na speciální kabely za desetitisíce, směrové stříbrné pojistky a podobné kraviny.
(pokud to ovšem někdo nepřiveze na sraz, že

)
Takže tak. L.